string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Kaartverkoop aankomende Eredivisiewedstrijden.

Maandag 12 september 2022 om 17:00

FC Groningen wacht komende zaterdag de tweede uitwedstrijd op rij. De Trots van het Noorden reist naar het Kasteel in Rotterdam. Na de interlandbreak die volgt staan twee thuiswedstrijden op het programma. FC Groningen ontvangt op zaterdag 1 oktober AZ in Euroborg, zes dagen later, op vrijdag 7 oktober komt RKC Waalwijk op bezoek in Groningen. 

21-08-22-GAE_91

Voor het duel van zaterdag 1 oktober aftrap 18.45 uur met AZ zijn gemakkelijk kaarten te koop via https://tickets.fcgroningen.nl. Op dit moment zijn op alle publiekstribunes nog tickets beschikbaar, al is het aantal beschikbare kaarten op de Tonny van Leeuwen Tribune schaars. Alleen in vak AA is nog een aantal tickets te koop.
 
Een week later op vrijdag 7 oktober speelt FC Groningen weer thuis. RKC Waalwijk komt op bezoek, aftrap 20.00 uur. Deze wedstrijd staat ook in het teken van Helden van Weleer, voormalig spelers en trainers van de club die nog een keer in het zonnetje worden gezet. Net als tegen AZ geldt ook voor het duel met RKC Waalwijk dat de vrije verkoop is gestart. https://tickets.fcgroningen.nl

Seizoenkaart- en clubcardhouders kunnen ook al tickets bijkopen voor de thuisduels met PSV (zaterdag 22 oktober 21.00 uur) en Fortuna Sittard (zondag 13 november 14.30 uur).   
 
De afgelopen twee uitwedstrijden brachten een schitterende sfeer vanuit een uitverkocht uitvak. Komende zaterdag gaat de FC op bezoek bij Sparta Rotterdam. Voor de wedstrijd tegen Sparta Rotterdam van zaterdag 17 september aftrap 16.30 uur zijn alle tickets voor eigen vervoer uitverkocht. Er zijn nog wel bustickets beschikbaar. Seizoenkaart- en clubcardhouders kunnen nog tot aanstaande donderdag 15 september 23.59 uur tickets aanschaffen voor de bus via https://tickets.fcgroningen.nl.
 
Verkoopperiodes Sparta Rotterdam-uit
06-09-2022 09:00 t/m 15-09-2022 23:59: Seizoen (SCC)- en ClubCardhouders (CC) (Bus)
 
Volgende week dinsdag 20 september start de voorverkoop voor de uitwedstrijd tegen FC Twente van 16 oktober. Leden van de Supportersvereniging kunnen vanaf dinsdag 20 september tickets kopen voor de speciale SV-bus. Een week later zijn supporters die behoren tot de loyaliteitsgroep aan de beurt. 

20220911CAMBUURGRONINGEN076

Gerelateerd nieuws.

2 weken geleden

VAN EIGEN BODEM Mart Esschendal: ‘Ik denk dat ik één op één veel ballen afpak’

2 weken geleden

Peakz Padel en FC Groningen slaan handen ineen

1 maand geleden

Van Eigen Bodem Ids van der meer: ‘Ik zou zo graag in het eerste willen voetballen’