string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Kaarten voor zondag in de vrije verkoop!

Vrijdag 23 april 2010 om 11:52

Sinds afgelopen maandag zijn er voor FC Groningen-supporters kaarten beschikbaar in het uitvak QQ. De zitplaatsen in dit vak zijn ongenummerd. Het duel tegen Sparta wordt op zondag 2 mei gespeeld in Euroborg. Aanvang is 14.30 uur. Er geldt GEEN ClubCard-verplichting meer.

Via deze website en TicketBox kunnen onbeperkt kaarten worden aangeschaft voor deze wedstrijd. Er zijn nog enkele tientallen kaarten beschikbaar in Vak PP. Dit zijn kaarten in het flexibele uitvak. De prijs is 16 euro via de website of 17 euro bij TicketBox.

Vak QQ is beschikbaar gekomen omdat Sparta Rotterdam heeft afgezien van kaarten in het uitvak. De plekken in dit vak zijn overigens ongenummerd. De prijs van kaarten in dit vak is eveneens 16 euro via de website of 17 euro bij TicketBox.

Huldiging en afscheid
Na afloop van deze wedstrijd FC Groningen-Sparta Rotterdam wordt afscheid genomen van trainers Ron Jans en Raymond Libregts, voor wie het de laatste reguliere competitiewedstrijd bij FC Groningen is.

Ook de spelers die volgend jaar niet terugkeren, worden bedankt voor bewezen diensten. Voor de wedstrijd wordt C1000 Speler van het Jaar, Andreas Granqvist, in het zonnetje gezet.

Gerelateerd nieuws.

2 weken geleden

Profiteer van de collectieve zorgpolis van Univé

3 weken geleden

Maak kennis met Ali Khalil uit de onder-16: ‘ik doe er alles aan om te winnen’

1 maand geleden

Van Eigen Bodem Nils Eggens: ‘Voetballen geleerd van mijn grote broer’