string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Kaarten PSV uitverkocht.

Maandag 02 mei 2011 om 16:09

De wedstrijd FC Groningen - PSV is volledig uitverkocht. De laatste kaarten voor het duel werden maandagmiddag verkocht. De enige mogelijkheid nog tickets aan te schaffen, is via www.fcgroningenkaartenmarkt.nl.

Doordat PSV afstand heeft gedaan van de volledige capaciteit in het gastenvak, was er sinds woensdag 4 mei nog extra kaartverkoop voor onze eigen supporters voor het flexibele gedeelte, de vakken OO en PP.

FC Groningen heeft alle clubs voorafgaand aan het seizoen gevraagd om afstand te doen van een deel van de capaciteit van het gastenvak, de vakken OO en PP. Dit zijn 575 plaatsen. Slechts in een paar gevallen, met name door Ajax, Feyenoord en sc Heerenveen, wordt de volledige capaciteit van 1.100 plaatsen benut.
FC Groningen ‘beloont’ de clubs die op voorhand afstand doen van het flexibele gedeelte, door de supporters die in het vaste gastenvak plaatsnemen een gratis toegangskaart te verstrekken voor dit vak. Voordeel voor FC Groningen is in dit geval dat wij voor (seizoen)clubcardhouders al drie weken voor de betreffende wedstrijd kaarten voor de vakken OO en PP kunnen gaan verkopen en vanaf twee weken voor het duel via de vrije verkoop, dus voor iedereen en zonder verplichtingen. Nadat PSV afgelopen weekend is afgehaakt in de strijd om de landstitel heeft PSV nu alsnog besloten af te zien van de vakken OO en PP.

Kaartprijs en kaartenmarkt
De enige mogelijk mogelijkheid om kaarten aan te schaffen is nu nog tot en met zaterdag 14 mei via www.fcgroningenkaartenmarkt.nl. Daar kunt u uw seizoenkaart ook eenmalig aanbieden indien u van uw eigen plek geen gebruik wenst te maken bij deze wedstrijd.

Gerelateerd nieuws.

18 uur geleden

Krachtig groeien: De FC Groningen Uitdaging voor jongeren

4 dagen geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

3 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’