string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

‘Kaart voor bekerduel met ADO Den Haag 10 euro’.

Dinsdag 30 oktober 2012 om 14:45

In de 403de nieuwsbrief namens directie en management blikt algemeen directeur Hans Nijland terug op de uitwedstrijd tegen FC Utrecht, maar kijkt hij vooral vooruit naar de twee thuiswedstrijden deze week. Vanavond (dinsdag – red.) wacht in Euroborg het bekerduel met ADO Den Haag. Zondag komt N.E.C. op bezoek.

“De 1-0 nederlaag in en tegen Utrecht was afgelopen vrijdag niet helemaal terecht. Zeker de eerste helft waren we de betere ploeg, kregen we diverse kansen en werd ons een honderd procent strafschop onthouden. Maar uiteindelijk gaat het om het resultaat en dat was dus onvoldoende. Teleurstellend. Toch heeft de wedstrijd tegen FC Utrecht aangetoond dat de verschillen in de Eredivisie minimaal zijn en het allemaal heel dicht bij elkaar ligt. FC Utrecht staat nu op een zesde plaats, maar wij waren minimaal gelijkwaardig en dat ook nog eens in een uitwedstrijd. Al met al voldoende om vertrouwen uit te putten voor de komende wedstrijden.”
Geen restricties
“In de Eredivisie is dat zondag om 12.30 uur  met een thuiswedstrijd tegen N.E.C. Voor dit competitieduel zijn nog voldoende kaarten te verkrijgen, onder meer via de link onderaan deze nieuwsbrief, en voor de aanschaf ervan gelden geen restricties.”
“Maar voordat het zover is, spelen we eerst vanavond (dinsdag – red.) om 20.45 uur in Euroborg de belangrijke bekerwedstrijd tegen ADO Den Haag. Bij winst in eigen huis plaatsen we ons voor de achtste finales in de strijd om de KNVB-beker. Het bekertoernooi blijft de kortste weg naar succes en daar gaan we vol voor. Het stadion belooft goed gevuld te zijn. Er zijn al meer dan 11.000 kaarten verkocht. Een toegangskaart kost op alle beschikbare tribunes 10 euro per stuk.”
Speciaal
“Dat het een speciale wedstrijd is in een speciaal toernooi, is aan van alles te merken. Zo zullen vertrouwde elementen in Euroborg er vanavond anders uitzien. De spelers zullen het veld opkomen met een KNVB-bekertune, op het veld ligt niet het grote doek van onze hoofdsponsor Essent, maar een doek van de sponsor van het bekertoernooi Amstel en de backdrops waarvoor de interviews na afloop worden gehouden en de wand in het perscentrum zullen van andere uitingen zijn voorzien. Kortom: er zal een bekersfeer hangen in Euroborg. Het duel wordt overigens live uitgezonden via Eredivisie Live. Donderdagavond laat op de avond vindt de loting voor de achtste finales plaats.”
Lezing
“Morgenavond (woensdag – red.) zal ondergetekende samen met Henk de Haan een lezing verzorgen in de kantine van vv Engelbert. Kees Vlietstra, oud-korfballer en verdienstelijk
rechtsback van Engelbert 3, zal de introductie verzorgen.”
“Vrijdag zal commercieel directeur Robbert Klaver in Amsterdam zijn bij de verkiezing van The Enlightenmentz of the Year, waarbij lichtende voorbeelden voor een duurzame toekomst zijn genomineerd. Samen met nog twee andere finalisten is de Energy Valley Topclub met het project Groene Energieborg 2020 genomineerd voor een Urban Enlightenmentz of the Year.”
Stemmen
“De Energy Valley Topclub/Groene Energieborg 2020 is genomineerd in de categorie ‘Urban’ en dat wil zeggen een concept of ontwerp voor de stedelijke omgeving, die bestaande of nieuwe steden aanmerkelijk verduurzamen, zonder daarbij bijvoorbeeld het leefplezier en de bereikbaarheid geweld aan te doen. Via de Energy Valley Topclub maken bedrijven, kennisinstellingen en overheidsinstanties in Noord-Nederland zich samen sterk voor schone, betrouwbare en innovatieve energie. De verkiezing verloopt per stemming en onderaan deze nieuwsbrief is de link naar het project van de Energy Valley Topclub te vinden.”
Warming-up
“Vrijdag vindt in Euroborg weer een clublunch plaats. De bijeenkomst, georganiseerd in samenwerking met het Businessclub Bestuur onder de titel ‘de warming-up’, is bedoeld om sponsorrelaties van FC Groningen in contact te brengen met andere clubleden. Onderdeel van ‘de warming-up’ is een voorbeschouwing op de in het weekeinde te spelen wedstrijd, in dit geval tegen N.E.C.. Een groep van ongeveer dertig sponsorrelaties zal in dat kader vrijdagmiddag het traditionele perspraatje van trainer Robert Maaskant bijwonen.”
Goed doel
“De ondernemersvereniging ‘Kwaliteit uit Hoogkerk’ organiseert vrijdag en zaterdag een business- en fashionbeurs, een kinderinstuif, een spectaculaire vuurwerkshow en als uitsmijter het Hoogkerker Muziekspektakel, met onder andere de Drentse boerenrockformatie Mooi Wark! De ondernemers uit Hoogkerk hebben besloten aan het feestweekend een goed doel te verbinden. Een groot deel van de opbrengst zal ten goede komen aan stichting FC Groningen in de Maatschappij. Hiermee kan FC Groningen nog beter participeren in allerlei maatschappelijke activiteiten en initiatieven.”
Benefietwedstrijd
“Zaterdag wordt in Niekerk een benefietwedstrijd gespeeld voor de stichting Remco4Life, dat geld inzamelt voor een behandeling voor de ernstig zieke Remco Togtema uit Niekerk. Met de opbrengst van het duel tussen vv Niekerk en het Prominententeam FC Groningen willen we bijdragen aan de dure, speciale behandeling van een half jaar voor Remco in Amerika. De benefietwedstrijd begint zaterdag om 14.30 uur. Vanaf 13.00 uur zijn kaarten à 4 euro te koop aan de kassa’s van het sportpark in Niekerk. Overigens hebben kinderen tot 16 jaar gratis toegang. Bij de entree van het sportpark kan bovendien een vrijwillige donatie worden gegeven voor Remco.”
“Bij het Prominententeam FC Groningen zullen onder anderen Peter Houtman, Gerald Sibon, Hugo, Joop Gall, René Eijkelkamp en de speciaal uit Zweden overgekomen Magnus Johansson meedoen. Ook de voltallige technische staf van FC Groningen en ondergetekende zullen bij het benefietduel aanwezig zijn en meespelen. Het duel staat onder leiding van scheidsrechter Ben Haverkort. Na de wedstrijd worden de shirts van de spelers van het prominententeam geveild. De opbrengst is uiteraard voor de stichting Remco4Life.”
Collecte
“Zondag zal bij de competitiewedstrijd tegen N.E.C. bovendien een collecte worden gehouden voor de stichting Remco4Life. Wij hopen komend weekeinde met elkaar op een fantastische opbrengst voor Remco.”
“Tot volgende week!”

Gerelateerd nieuws.

3 dagen geleden

Van Eigen Bodem met Senna Poppinga

3 weken geleden

Rijbewijs B Battle: Blokzijl vs Bakker

3 weken geleden

Krachtig groeien: De FC Groningen Uitdaging voor jongeren