string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Jurjus krijgt meeste stemmen in Leeuwarden.

Maandag 30 oktober 2023 om 11:47

Keeper Hidde Jurjus werd na het uitduel met Cambuur door de FC-supporters uitgeroepen tot Koning van de Wedstrijd. Verdediger Wouter Prins eindigde na twee uitverkiezingen in zijn derde wedstrijd voor de FC als tweede. Spits Kevin van Veen kreeg genoeg stemmen voor een derde plaats. 

De Koning van de Wedstrijd wordt iedere competitiewedstrijd uitgeroepen. De speler, die na afloop van de laatste reguliere competitiethuiswedstrijd van het seizoen bovenaan staat of niet meer te achterhalen is door zijn teamgenoten, wordt uitgeroepen tot Speler van het Jaar. Bij een gelijk puntentotaal is het aantal verkiezingen tot Koning van de Wedstrijd doorslaggevend. Spelers die tijdens het seizoen vertrekken, worden geschrapt uit het totaalklassement.

De speler die is uitgeroepen tot Koning van de Wedstrijd krijgt drie punten voor het totaalklassement, de nummer 2 twee punten en de nummer 3 krijgt één punt voor de ranglijst. Stemmen kan via: www.fcgroningen.nl/koning.

Bij thuiswedstrijden wordt de Koning van de Wedstrijd direct na het laatste fluitsignaal bekend gemaakt. Ook tijdens uitwedstrijden kunnen supporters stemmen. Wanneer er op vrijdagen of in het weekend een uitwedstrijd wordt gespeeld, loopt de periode om te stemmen tot maandag 10.00 uur. Bij uitwedstrijden op maandag, loopt deze periode tot dinsdag 10.00 uur.

Uitslag Cambuur-uit:

  1. Hidde Jurjus
  2. Wouter Prins
  3. Kevin van Veen

Algemeen Klassement:

1.Isak Määttä10 punten
2.Kevin van Veen8 punten
3.Wouter Prins8 punten
4.Romano Postema7 punten
5.Fofin Turay  4 punten
6.Noam Emeran  4 punten
7Hidde Jurjus4 punten
8.Radinio Balker3 punten
9.Marvin Peersman3 punten
10.Thom van Bergen3 punten
11.Marco Rente     3 punten
12.Johan Hove 2 punten
13.Liam van Gelderen2 punten
14.Paulos Abraham2 punten
15.Michael Verrips1 punt
16.Thijmen Blokzijl1 punt
17.Kristian Lien1 punt

Gerelateerd nieuws.

7 uur geleden

De knop om bij FC Groningen

2 dagen geleden

Wie maakt de Scapino Goal van de Maand: februari? Stem nu

2 dagen geleden

Engelse weken voor FC Groningen