string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Junior Club Festival in Euroborg middag met lachende gezichten.

Donderdag 18 mei 2023 om 13:12

De FC Groningen Junior Club organiseerde woensdagmiddag het grote Junior Club Festival. Honderden leden kwamen tussen 14.00 uur en 18.00 uur met hun ouders/verzorgers en broers, zussen, vriendjes en vriendinnen naar Euroborg voor een gezellige middag.

Tijdens het Junior Club Festival stonden tal van super leuke activiteiten op het programma en konden de bezoekers de spelers van de eerste selectie ontmoeten.

Ooit gedroomd van voetballen in Euroborg? Tijdens het Junior Club Festival hadden de leden van de FC Groningen Junior Club die kans. Op de kunstgrasstrook bij het hoofdveld werd een voetbalclinic gegeven door trainers van FC Groningen. Daarnaast konden leden lekker springen op springkussens, een potje FIFA spelen of skills-vaardigheden tonen in de middencirkel van Euroborg.

Spelers

Vanzelfsprekend waren ook de spelers van de eerste selectie aanwezig bij het Junior Club Festival. Bezoekers kregen bij binnenkomst een poster waarop alle handtekeningen konden worden verzameld. Naast honderden krabbels, mochten selfies met de spelers of hier en daar een kort praatje met een van de favorieten niet ontbreken.

Mascotte Groby kijkt terug op een prachtige middag waarbij hij het fantastisch vond zoveel vrienden en vriendinnen in het stadion te ontmoeten.

Gerelateerd nieuws.

24 uur geleden

Terugblik op het promotieseizoen: ‘Dit moest van zo ver komen’

3 dagen geleden

De kleuren van… Alex Rump

1 week geleden

Speciaal Word Groter magazine uitgebracht