string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Jos vs. Bacuna: Game on!

Woensdag 13 maart 2024 om 18:00

Jos Hooiveld krijgt deze week een nieuwe uitdager in de serie JOS vs … Aanvoerder Leandro Bacuna neemt het op tegen de teammanager van de eerste selectie. Schakelt Hooiveld na overwinning in de elektrische Carver door, of trapt Bacuna bij de teammanager op de rem? De mannen gaan op bezoek bij The Game Box in Groningen. Deze vierdelige videoserie is mede mogelijk gemaakt door mobiliteitspartner Century Autogroep. 

Het is niet de eerste keer dat beide mannen tegenover elkaar staan, als voetballers in de Premier League troffen ze elkaar. Althans, Bacuna speelde tweemaal de volledige wedstrijd en Hooiveld zat twee keer 90 minuten op de bank.

Groningen is een fietsstad bij uitstek en dus pakken Hooiveld en Stadjer Bacuna de fiets op weg naar het strijdtoneel. Jarenlang racete Bacuna op zijn fiets door de stad richting Sportpark Corpus den Hoorn voor de training. Samen met Hooiveld kiest de aanvoerder voor een moderne fiets, beschikbaar gesteld door Egberts Premium Store aan het Damsterdiep. Egberts Premium Store is onderdeel van mobiliteitspartner van FC Groningen Century Autogroep.

De huidige captain van het eerste elftal groeide op bij de Trots van het Noorden, brak door in Euroborg en speelde de afgelopen tien jaar in Engeland in zowel de Premier League als het Championship. Bacuna keerde begin dit seizoen terug naar zijn roots, terug naar Groningen, terug bij zijn club; FC Groningen. Hooiveld bespreekt met de wingback de overgang van Engeland terug naar Nederland. Familie en het gevoel voor de FC speelden een belangrijke rol in zijn keuze. Een mooi en open gesprek.

De vriendelijkheden bekoelen wanneer het duo The Game Box instapt. Voor de topsporters telt alleen de winst. Al kan in een video met Jos Hooiveld in de hoofdrol een flinke dosis humor uiteraard niet ontbreken! De tweede aflevering in de vierdelige serie draait om basketbalvaardigheden, vingervlugge keuzes en een vaste hand. Bekijk JOS vs Leandro Bacuna via onderstaande player.

Deze videoserie wordt mede mogelijk gemaakt door onze mobiliteitspartner, Century Autogroep. In deze serie gaat Jos Hooiveld op pad met verschillende selectiespelers, waarbij steeds een nieuwe uitdaging op hen wacht. Heb je aflevering 1 ‘Racen met Hidde’ gemist? Bekijk het hier terug.

Gerelateerd nieuws.

4 dagen geleden

Sven Bouland wint titel ‘Strijder van het Jaar’

7 dagen geleden

Fit met FC Groningen: Een succesvol programma voor werkgevers

2 weken geleden

FC Groningen Walking Football Festival: Een dag van sportiviteit en verbinding