string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Jong FC Groningen vanavond thuis op Corpus tegen Jong Achilles 1929.

Maandag 25 april 2016 om 10:53

Vanavond, maandag 25 april, speelt Jong FC Groningen de thuiswedstrijd tegen Jong Achilles 1929, hekkensluiter in de Beloftencompetitie. Winst is voor de ploeg van trainer Alfons Arts noodzakelijk om in de race te blijven voor deelname aan de Tweede Divisie.

Drie spelers van de eerste selectie van FC Groningen maken vanavond deel uit van de 17-koppige wedstrijdselectie: Bryan Linssen, Desevio Payne en Abel Tamata. Van de Beloften-kern zijn Daro Faraj, Willem Gootjes en Oussama Idrissi er niet bij.
Het duel begint vanavond om 18.30 uur op Sportpark Corpus den Hoorn. De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Rob Dieperink, die zal worden geassisteerd door de heren Niels Buijense en Marcelino Adriaans. Toegang op Sportpark den Hoorn is zoals gebruikelijk gratis.
Jong FC Groningen – Jong Brabant United (Euroborg, maandag 2 mei, 18.30 uur)
Vrije verkoop via deze website en de FanCorner van Euroborg. Prijzen: 3 euro voor volwassenen, 2 euro voor jeugd tot en met 16 jaar en slechts 1 euro voor groepen vanaf 10 personen. Klik op onderstaande link voor de kaartverkoop!

Gerelateerd nieuws.

3 dagen geleden

FC Groningen Walking Football Festival: Een dag van sportiviteit en verbinding

3 dagen geleden

Opleiding bedankt uitzwaaiende spelers

2 weken geleden

Gezellige dag tijdens de Corponello Cup