string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Jong FC Groningen belegt driedaags trainingskamp in Zeist.

Donderdag 04 januari 2018 om 07:48

De voorbereiding voor Jong FC Groningen is woensdag 3 januari reeds weer begonnen. De selectie van trainer Alfons Arts belegt van donderdag 4 tot en met zaterdag 6 januari een trainingskamp in de Zeister bossen, tegenwoordig KNVB Campus geheten. Op zaterdagmiddag is er een afsluitende oefenwedstrijd in Utrecht tegen de Beloften van FC Utrecht.
 

Jong FC Groningen zal – zoals bekend – vijf spelers afstaan aan de eerste selectie, die vanaf maandag 8 januari een week in Spanje verblijft. Het betreft doelman Jan Hoekstra, verdedigers Tom van de Looi en Lars Kramer en aanvallers David Browne en Michael Breij.

De overige dertien spelers van de Beloften-kern behoren tot de selectie voor Zeist. Ook de Roemeen Antonio Sefer zal mee afreizen, net als de onder-19-spelers Oege Sietse van Lingen, Jhurrey Margaritha, Mees Gootjes, Daniël van Kaam en Tapmahoe Sopacua.

In Zeist worden donderdag en vrijdag telkens twee trainingen afgewerkt in de voorbereiding op de tweede seizoenshelft. Zaterdag 6 januari om 13.30 uur wordt in Utrecht geoefend tegen Jong FC Utrecht. Het duel op Sportcomplex Zoudenbalch start om 13.30 uur.

Gerelateerd nieuws.

9 uur geleden

Thuiswedstrijd tegen FC Dordrecht naar zondagmiddag vanwege bekerduel

3 dagen geleden

Robben, Elshot en Van Gessel lopen 4 Mijl voor goede doel

4 dagen geleden

Druk programma op Corpus zaterdag, onder-21 thuis tegen Feyenoord