string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Jarige Reijnen: ‘Blij met de nul en drie punten’.

Woensdag 05 april 2017 om 23:01

Het was woensdag dubbel feest voor verdediger Etiënne Reijnen. De FC’er was zeer blij met de overwinning van zijn ploeg op NEC en vierde tevens zijn dertigste verjaardag. Tot uitbundige feesttaferelen zal het echter niet leiden in huize Reijnen.

Volgens de verdediger kon zijn verjaardag niet beter verlopen. “Hier hoop je natuurlijk op en als je vanavond niet de drie punten zou pakken, was mijn verjaardag toch een stuk minder plezierig geweest,” zegt Reijnen voor de camera van FC Groningen.tv, het online TV-kanaal van de Trots van het Noorden.
 
Genoeg kansen
Reijnen vond de overwinning van FC Groningen verdiend, al zag hij zijn ploeg niet goed starten aan de wedstrijd. “We begonnen niet goed en waren slordig,” meende Reijnen. “Maar we herpakten ons, hebben daarna meer dan genoeg kansen gehad en twee doelpunten gemaakt. Ik ben blij dat we vandaag weer de nul hebben gehouden en drie punten hebben gepakt.”
 
Niet uitbundig
Een verjaardagfeest zal Reijnen na de wedstrijd tegen NEC niet meer vieren. “Ik ben niet zo van het uitbundig mijn verjaardag vieren,” lacht de kersverse dertiger. “Daarbij moeten we morgen al vroeg op de club zijn. Vanmiddag zijn mijn ouders en mijn broertjes al geweest, misschien doe ik nog een klein drankje drink met mijn vrouw.”

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Bai Kanu

3 weken geleden

Het seizoen 2024/2025 begonnen met training op zonnig Corpus

3 weken geleden

Van Eigen Bodem met Christian Braam