string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Jaap Smit en Geert Blomsma tekenen contract bij FC Groningen.

Vrijdag 23 december 2011 om 17:28

Al vele FC Groningen-supporters hebben de overstap gemaakt naar de FC Groningen Clubpolis van zorgverzekeraar én maatschappelijk partner van FC Groningen, Menzis. Enkele gelukkige fans, waaronder Jaap Smit en Geert Blomsma, hebben onlangs zelfs hun contract ondertekend bij algemeen directeur Hans Nijland en zitten vanaf nu bij de A-selectie.

Naast dit onvergetelijke voetbalmoment maken overstappers ook kans op bijvoorbeeld een plekje op de elftalfoto of het meemaken van een thuiswedstrijd vanaf een unieke plek in het stadion. Menzis heeft met deze acties extra aandacht voor de supporters, en wil daarmee vooral laten zien dat iedereen bij haar in de A-selectie zit. Of je nu profvoetballer bent of fan: want bij de zorgverzekeraar is iedereen even belangrijk. Het draait zonder uitzondering om het leveren van goede, snelle en betaalbare zorg. Dit maakt de zorgverzekeraar duidelijk in de reclamecampagne die vorige maand van start ging.
De FC Groningen-aanhangers die de overstap hebben gemaakt zijn de 49-jarige Geert Blomsma en de 28-jarige Jaap Smit. “We zijn al jaren naar tevredenheid verzekerd bij Menzis, daarom is het voor ons een logische stap om de transfer te maken naar de FC Groningen Clubpolis om ook onze club te ondersteunen” aldus Blomsma.
Klik voor meer informatie over de Menzis FC Groningen Clubpolis op onderstaande link:

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Robben, Elshot en Van Gessel lopen 4 Mijl voor goede doel

2 weken geleden

Van eigen bodem: Keeper Erdman heeft duidelijk doel

2 maanden geleden

Van Eigen Bodem: Ik houd er van om naar die bal toe te zweven