string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Itakura Office Centre Speler van het Jaar.

Vrijdag 21 mei 2021 om 13:31

Ko Itakura is afgelopen seizoen uitgeroepen tot Office Centre Speler van het Jaar. De Japanner was de enige veldspeler die dit seizoen alle wedstrijdminuten in actie kwam en scoorde ook hoog in de lijstjes van landelijke gerenommeerde media als Voetbal International. Itakura werd met grote voorsprong Office Centre Speler van het Jaar. Hij is daarmee de opvolger van Deyovaisio Zeefuik.

Itakura is na Ritsu Doan de tweede Japanner in de geschiedenis van de club die deze eervolle prijs in ontvangst heeft mogen nemen. Doelman Sergio Padt eindigde voor de vijfde keer in zeven seizoenen als tweede, topscorer Jørgen Strand Larsen werd derde.
 
Verdediger Itakura ging in het begin van het seizoen gelijk op met Azor Matusiwa, maar zag de middenvelder afhaken in de strijd vanwege een blessure. Halverwege het seizoen kwamen topscorer Jørgen Strand Larsen en middenvelder Ahmed El Messaoudi stevig opzetten en aan het einde van het seizoen was het keeper Sergio Padt die veel punten scoorde. Door de constante prestaties van Itakura stond de Japanner vrijwel iedere wedstrijd in de top-3 waardoor hij uiteindelijk met grote overmacht won. 

Supporters konden online na iedere competitiewedstrijd stemmen op de Office Centre Man of the Match. Onder de inzendingen werd wekelijks een shirt verloot van de als Office Centre Man of the Match opgegeven favoriet. De speler met de meeste stemmen kreeg drie punten voor het totaalklassement, de nummer 2 twee punten en de nummer 3 één punt voor de ranglijst. 

Eindstand strijd Office Centre Speler van het Jaar 2021
1   Ko Itakura     47 punten
2   Sergio Padt    28 punten
3   Jørgen Strand Larsen  21 punten
4  Tomas Suslov    17 punten
4   Ahmed El Messaoudi    17 punten 
6  Azor Matusiwa  16 punten
7  Mo El Hankouri   11 punten
8  Arjen Robben  8 punten
9 Gabriel Gudmundsson 7 punten 
10  Ramon Pascal Lundqvist  6 punten
11 Alessio da Cruz  4 punten
11  Patrick Joosten  4 punten 
11  Bart van Hintum   4 punten
14 Paulos Abraham  3 punten  
15  Joël van Kaam    1 punt
15 Daniël van Kaam 1 punt

Ko Itakura1

Gerelateerd nieuws.

3 dagen geleden

FC Groningen Walking Football Festival: Een dag van sportiviteit en verbinding

3 dagen geleden

Opleiding bedankt uitzwaaiende spelers

2 weken geleden

Gezellige dag tijdens de Corponello Cup