Irandust: ‘Blij dat ik het groen-witte shirt mag aantrekken’

31 augustus 2021

Daleho Irandust tekende vlak voor het sluiten van het transferwindow zijn vijfjarige contract bij FC Groningen. De creatieve middenvelder gaat in Groningen spelen met nummer 10 en kijkt er ontzettend naar uit zijn kwaliteiten te tonen aan de supporters. Voormalig FC-captain Rasmus Lindgren – ploeggenoot van Irandust bij BK Häcken – heeft de nieuweling al veel verteld over de club. 

20210931IRANDUST013

Irandust stond lang en hoog op het verlanglijstje van FC Groningen. “Volgens mij ben ik één van de meest gescoute voetballers van de club,” lacht de nieuwe nummer 10. “Ik ben hartstikke blij dat ik hier nu ben, het groen-witte shirt mag aantrekken en mag gaan doen wat ik het liefste doe; voetballen.”
 
Irandust sprak voor zijn komst naar Groningen veel met ploeggenoot Rasmus Lindgren over de Trots van het Noorden. “Rasmus had mooie verhalen over de club. FC Groningen is een groot deel van zijn leven geweest. Hij is vast blij dat er nu een vriend in Groningen speelt. Ik ben er trots op dat ik deel uitmaak van deze club.”
 
Bekijk het gehele kennismakingsinterview met Irandust via onderstaande video 

Laatste nieuws