string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Internationals FC één duel in actie.

Woensdag 08 oktober 2008 om 16:21

In tegenstelling tot de spelers van het Nederlands elftal komen de internationals van FC Groningen voor hun land maar in één wedstrijd in actie. Zij worden geacht maandag weer aan te sluiten bij de selectie van trainer Ron Jans.

Zoals bekend, speelt Oranje twee WK-kwalificatiewedstrijden, aanstaande zaterdag in de Rotterdamse Kuip tegen IJsland en volgende week woensdag in en tegen Noorwegen. De internationals van FC Groningen zijn op pad gegaan voor één interland. Tom Hiariej en Shkodran Metaj spelen vrijdag met het Nederlands Beloftenelftal in en tegen Oekraïne.
Zweden
Marcus Berg, Andreas Granqvist en Petter Andersson treden zaterdag met Zweden in eigen land aan tegen Portugal. Zweden heeft volgende week woensdag geen WK-kwalificatiewedstrijd op het programma staan. Dat geldt eveneens voor Oekraïne, met Evgeniy Levchenko in de gelederen, dat zaterdag Kroatië ontvangt. In de WK-groep van Nigeria in Afrika krijgt Oluwafemi Ajilore met zijn ploeg zaterdag bezoek van Sierra Leone. Ook voor de Nigerianen is er geen dubbel programma.
Maandagmiddag
Alle internationals zouden derhalve normaliter maandagmiddag weer op het trainingsveld in Groningen kunnen staan als de selectie zich gaat voorbereiden op de topper tegen Ajax, volgende week zaterdag in de Amsterdam ArenA.

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Bai Kanu

3 weken geleden

Het seizoen 2024/2025 begonnen met training op zonnig Corpus

3 weken geleden

Van Eigen Bodem met Christian Braam