string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

‘Interessant weekend op komst’.

Dinsdag 22 november 2016 om 14:18

In de 606de nieuwsbrief namens directie en management blikt algemeen directeur Hans Nijland terug op de thuisoverwinning tegen ADO Den Haag, kijkt hij vooruit naar het uitduel met PEC Zwolle en gaat hij in op de meepraat-sessie voor supporters over het nieuwe beleidsplan van de club.

“We hebben afgelopen zaterdag een prima wedstrijd gespeeld en een dik verdiende thuisoverwinning geboekt. De 2-1 eindstand in het Noordlease Stadion was slechts een magere afspiegeling van de verhoudingen op het veld. We hebben de wedstrijd onnodig lang spannend gehouden. Zeker voor rust hadden we tal van mogelijkheden om de vroege 1-0 voorsprong verder uit te bouwen. Uiteindelijk tellen de drie punten en daar zijn we heel blij mee.”
 
Binding
“Het was mooi om te constateren dat er afgelopen zaterdag veel voormalige spelers van de club naar Groningen waren gekomen om de wedstrijd bij te wonen. Evgeniy Levchenko is vaker in ons stadion omdat hij voor FOX Sports analist is en ook international Arjen Robben bezoekt daar waar mogelijk onze club.”
 
“Zaterdag keerden daarnaast voormalig aanvoerder Rasmus Lindgren en clubtopscorer Michael de Leeuw voor het eerst sinds hun vertrek bij de club terug in Groningen. De betrokkenheid van al deze oud-spelers laat zien dat zij hart voor de club hebben. Op de binding die zij met ons hebben, zijn we trots en die koesteren we.”
 
Collecte
“Rondom de thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag heeft Groningen Fanatics gecollecteerd. Deze supportersgroepering is doorgaans initiatiefnemer en organisator van de prachtige sfeeracties, zoals wij die kennen bij thuiswedstrijden in het Noordlease Stadion. Een bijdrage aan de collecte van GF – zoals de afkorting luidt – was dus een bijdrage aan mogelijke nieuwe sfeeracties in ons stadion. De totale opbrengst bedroeg afgelopen zaterdag 5.843,99 euro.”
 
“Zaterdagavond spelen we in de volgende competitieronde om 19.45 uur in Zwolle tegen PEC, waar we met commercieel directeur Joost Broerse, trainer Ron Jans en de spelers Danny Holla en Stef Nijland tal van goede bekenden treffen. Het gastenvak in Zwolle zal goed bezet zijn, dus een sfeervolle avond ligt in het verschiet en uiteraard gaan we weer voor een goed resultaat.”
 
Investeerders
“Dezer dagen zijn directie en management en de commerciële afdeling op reis naar Madrid met de investeerders in ons Spelersobligatiefonds. Deze jaarlijkse trip maakt onderdeel uit van de voorwaarden voor de deelnemers aan het fonds. Op een ontspannen manier combineren we daarbij zaken met plezier. Zo zullen we vanavond (dinsdag – red.) – net zoals we dat met onze supporters en sponsorrelaties doen – met onze investeerders discussiëren over ons nieuwe beleidsplan en bezoeken we morgenavond (woensdag – red.) de Champions Leaguewedstrijd van PSV tegen Atletico Madrid.”
 
Finale
“Morgenmiddag (woensdag – red.) wordt voor de derde keer de finale van het project ‘Gezond Scoren!’ in de bioscoop Kinepolis gehouden. ‘Gezond Scoren!’ is een gezondheidsproject voor basisscholen, waarbij spelers van FC Groningen kinderen stimuleren om meer te bewegen en gezond te eten. Er deden dit jaar maar liefst 28 basisscholen uit ons verzorgingsgebied mee en in totaal 2.800 leerlingen.”
 
“De finalisten woensdagmiddag zijn S.B.O. De Zwaaikom uit Hoogezand, O.B.S. De Eshoek uit Annen en C.B.S. De Wegwijzer uit Groningen. Met ‘Gezond Scoren!’ willen wij samen met onze maatschappelijke partners bijdragen aan een gezonde samenleving in het verzorgingsgebied van de club.”
 
Beleidsplan
“Binnen FC Groningen leggen we de laatste hand aan een nieuw beleidsplan richting het jaar 2020. Kern van dit plan is dat we van het stadion weer een onneembare vesting willen maken, waarbij sfeer en beleving voorop staat. Omdat wij de mening van onze achterban hierbij heel belangrijk vinden, hebben we al onze (Seizoen)ClubCardhouders en sponsorrelaties uitgenodigd komende zondagmiddag in het Noordlease Stadion mee te praten en te denken over de inhoud van dit plan. We zijn heel nieuwsgierig naar de input die we hierbij ontvangen. In combinatie met onze wedstrijd van zaterdagavond belooft het een interessant weekend te worden.”
 
Sinterklaas
“Donderdagavond wordt van 18.00 uur tot 21.00 uur een speciale Sinterklaas-koopavond gehouden in de FanCorner bij het Noordlease Stadion. In de fanshop zijn die avond alle producten met twintig procent korting. Dit geldt ook online en dan kan zelfs tot middernacht van dit kortingsvoordeel worden genoten. Een mooie gelegenheid voor de laatste Sinterklaas-inkopen!”
 
“Deze nieuwsbrief besluiten we met de mededeling dat vrijdagmiddag in het Noordlease Stadion het Sinterklaasfeest wordt gevierd voor leden van de Junior Club en kinderen van onze sponsorrelaties.”
 
“Tot volgende week.”

Gerelateerd nieuws.

1 dag geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard