string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Informatie resterende wedstrijden FC Groningen.

Dinsdag 09 mei 2023 om 07:30

FC Groningen speelt dit seizoen nog drie Eredivisiewedstrijden. Te beginnen aankomende zondag tegen Ajax, aftrap 14.30 uur. Voor het thuisduel met de Amsterdammers geldt een alternatieve verkoopregeling. Voor Vitesse-uit op zondag 21 mei kunnen seizoenkaart- en clubcardhouders vanaf dinsdag 9 mei 09.00 uur een ticket kopen. Voor de laatste thuiswedstrijd tegen Sparta Rotterdam op zondag 28 mei geldt wel een vrije verkoop.

Alle huidige seizoenkaarthouders kunnen voor de wedstrijd van aankomende zondag tegen Ajax één extra kaart bijkopen. Daarnaast heeft de club een selectie gemaakt van supporters gebaseerd op data uit het verleden. Deze groep heeft het aankooprecht om één kaart te kopen via https://tickets.fcgroningen.nl.

FC-Supporters die een ticketshopaccount hebben aangemaakt – voor donderdag 9 februari – én in de afgelopen seizoenen – teruggerekend tot het seizoen 2015/2016 – op zijn of haar naam een ticket hebben gekocht voor een andere wedstrijd dan FC Groningen – Ajax, hebben het aankooprecht voor de thuiswedstrijd tegen Ajax. De thuisvakken zijn enkel bedoeld voor supporters van FC Groningen. Fans van Ajax kunnen een kaart kopen voor het uitvak. Die kaartverkoop verloopt via hun eigen club.

Voor het duel met Vitesse van zondag 21 mei konden supporters, die horen bij de loyaliteitsgroep, tot maandag 8 mei 23.59 uur met voorrang een ticket kopen voor het uitvak. Vanaf dinsdag 9 mei 09.00 uur kunnen seizoenkaart- en clubcardhouders een ticket kopen via https://tickets.fcgroningen.nl.

Voor de laatste wedstrijd van dit seizoen – op zondag 28 mei thuis tegen Sparta Rotterdam – geldt vrije verkoop. Tickets zijn zonder restricties te koop bij de online ticketbox te bereiken via https://tickets.fcgroningen.nl.  Er zijn nog kaarten voor de Koeman Tribune en de Piet Fransen Tribune. De Tonny van Leeuwen Tribune is geheel uitverkocht. Seizoenkaarthouders die niet naar de wedstrijd kunnen, hebben de mogelijkheid hun ticket aan te bieden via de Kaartenmarkt op deze link.     

Gerelateerd nieuws.

56 minuten geleden

‘Kolkende Euroborg twaalfde, dertiende en veertiende man’

05:38
19 uur geleden

Ons Team: het speciale rugnummer 43 van Marvin Peersman

21 uur geleden

Kom jij naar het Junior Club Festival?