string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Informatie kaartverkoop resterende uitwedstrijden, beide thuisduels uitverkocht.

Dinsdag 16 april 2024 om 17:59

FC Groningen speelt de rest van het reguliere seizoen haar thuiswedstrijden in een uitverkochte Euroborg. Zowel op de publiekstribunes als op de zakelijke tribunes zit het stadion helemaal vol. De afgelopen vier uitwedstrijden was het uitvak volledig uitverkocht. Seizoenkaart- en clubcardhouders kunnen vanaf woensdag 17 april 09.00 uur een kaart kopen voor Willem II uit. Vanwege de verwachte drukte in de ticketshop start de verkoop van het laatste uitduel in de competitie – met Telstar – voor supporters die behoren tot de voorrangsgroep op donderdag 18 april om 09.00 uur.

Supporters die horen bij de voorrangsgroep hebben nog tot aan dinsdagavond 16 april 23.59 uur voorrang op een ticket voor de uitwedstrijd tegen Willem II. Op woensdag 17 april 09.00 uur start de verkoop voor overige seizoenkaart- en clubcardhouders. Er zijn in totaal 600 tickets beschikbaar.

Bus of pendelbus
FC-supporters kunnen per bus vanaf Euroborg naar Tilburg reizen (€35,- per ticket) of via een pendelbus (€27,- per ticket). In dat laatste geval wordt het eerste deel van de reis per auto afgelegd. De verkoop loopt- zolang er tickets beschikbaar zijn – tot uiterlijk dinsdag 23 april 23.59 uur. FC Groningen speelt op vrijdag 26 april om 20.00 uur in Tilburg tegen koploper Willem II. Ticketverkoop gaat via: https://tickets.fcgroningen.nl.

Telstar-uit
Donderdag 18 april 09.00 uur start de verkoop voor het laatste uitduel in de competitie. Vanwege de verwachte drukte in de ticketshop op woensdag vanwege het duel met Willem II is dit een dag later dan gebruikelijk. Telstar is op vrijdag 3 mei om 20.00 uur in Velsen-Zuid de tegenstander. Er zijn in totaal 350 tickets beschikbaar.

Supporters uit de voorrangsgroep hebben de mogelijkheid om tot en met dinsdag 23 april 23.59 uur met voorrang een ticket te bestellen. Overige seizoenkaart- en clubcardhouders zijn vanaf donderdag 25 april, 09.00 uur aan de beurt. (Deze datum is gewijzigd en stond oorspronkelijk op woensdag 24 april) Net als tegen Willem II zijn er twee mogelijkheden om af te reizen. Per bus vanaf Euroborg (€35,- per ticket) of via een pendelbusregeling (€27,- per ticket). Ticketverkoop gaat via: https://tickets.fcgroningen.nl.  

Volle Euroborg
Beide thuiswedstrijden die FC Groningen dit seizoen nog speelt – aanstaande zaterdag tegen Cambuur en op vrijdag 10 mei tegen Roda JC Kerkrade – zijn al geheel uitverkocht. Er zijn alleen nog kaarten te krijgen, wanneer deze beschikbaar komen in de kaartenmarkt. Seizoenkaarthouders op de Koeman Tribune en de Piet Fransen Tribune die niet naar (één van) de wedstrijden gaan, kunnen hun plaats aanbieden aan medesupporters. Wanneer het ticket wordt verkocht, krijgt de seizoenkaarthouder 1/19 deel van het totaalbedrag van de seizoenkaart retour.

Gerelateerd nieuws.

4 dagen geleden

Speciaal Word Groter magazine uitgebracht

5 dagen geleden

De Kleuren van… Focko Onnes

6 dagen geleden

Update: seizoenkaartteller op 9.000