string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Informatie kaartverkoop komende wedstrijdblok.

Maandag 27 maart 2023 om 15:00

De laatste en allesbeslissende fase van het seizoen breekt aan. FC-supporters kunnen vanaf dinsdag 09.00 uur in de vrije verkoop een ticket kopen voor het thuisduel met N.E.C. op zaterdag 22 april. Op datzelfde tijdstip start de voorverkoop voor RKC-uit op zaterdag 15 april voor supporters die horen bij de loyaliteitsgroep.

De laatste interlandperiode van het seizoen is in volle gang. Komend weekend start de laatste en alles beslissende fase van het seizoen. FC Groningen gaat zondag op bezoek bij Fortuna Sittard, vijf dagen later staat het thuisduel met FC Utrecht op het programma. Tickets voor die thuiswedstrijd op vrijdag 7 april 20.00 uur zijn te koop via https://tickets.fcgroningen.nl

Seizoenkaart- en clubcardhouders die de Trots van het Noorden aankomende zondag willen steunen in Sittard kunnen nog tot donderdag 30 maart 23.59 uur een ticket kopen voor de buscombi via https://tickets.fcgroningen.nl. Het duel in Limburg wordt zondag 2 april om 16.45 uur afgetrapt.

Dinsdag 28 maart om 09.00 uur start de voorverkoop voor supporters die horen bij de loyaliteitsgroep voor de uitwedstijd tegen RKC Waalwijk. Aftrap in Waalwijk is zaterdag 15 april om 18.45 uur. De voorrangsperiode voor de loyaliteitsgroep loopt tot maandag 3 april 23.59 uur. Vanaf dinsdag 4 april 09.00 uur zijn ook de seizoenkaart- en clubcardhouders aan de beurt.

De vrije verkoop voor de thuiswedstrijd tegen N.E.C. start deze week op dinsdag 28 maart, 09.00 uur. Tickets voor de Koeman Tribune en de Piet Fransen Tribune zijn eenvoudig verkrijgbaar via https://tickets.fcgroningen.nl. De Tonny van Leeuwen Tribune is al geheel uitverkocht.

Bij Ajax-thuis – op zondag 14 mei 14.30 uur  – blijft de regeling van één extra kaart per seizoenkaarthouder. Daarnaast verleent de FC aankooprecht aan supporters met een ticketshopaccount – aangemaakt voor donderdag 9 februari – én die in de afgelopen seizoenen (teruggerekend naar het seizoen 2015/2016) op zijn of haar naam een ticket hebben gekocht voor een andere wedstrijd dan FC Groningen – Ajax.

De afgelopen seizoenen is bij de thuiswedstrijd tegen Ajax gebleken dat veel fans van de tegenstander in de thuisvakken van Euroborg zaten. Deze vakken zijn uitsluitend bedoeld voor FC-supporters, vandaar dat de Trots van het Noorden op basis van data uit het verleden criteria heeft opgesteld om FC-supporters voor deze wedstrijden een aankooprecht te verlenen. Fans van de bezoekende club die een kaart kopen voor de thuisvakken in Euroborg, lopen het risico dat deze wordt geblokkeerd.

Voor Sparta-thuis op zondag 28 mei 14.30 uur geldt momenteel de voorverkoopperiode. Dit houdt in dat seizoenkaart- en clubcardhouders maximaal twee tickets per account kunnen (bij)kopen via https://tickets.fcgroningen.nl.

De verkoop voor de uitwedstrijden tegen Go Ahead Eagles (zondag 7 mei) en Vitesse (zondag 21 mei) starten respectievelijk op dinsdag 11 april en dinsdag 25 april. Beide verkoopperiodes starten met een voorrangsweek voor leden van de Supportersvereniging.

Gerelateerd nieuws.

14 uur geleden

Speciaal Word Groter magazine uitgebracht

1 dag geleden

De Kleuren van… Focko Onnes

2 dagen geleden

Update: seizoenkaartteller op 9.000