string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Informatie kaartverkoop komende duels FC Groningen.

Donderdag 29 februari 2024 om 16:45

Voor het eerstvolgende competitieduel op vreemde bodem – op maandag 4 maart in Den Bosch – zijn nog wel tickets beschikbaar. Ook zijn er nog kaarten te koop voor de eerst volgende thuiswedstrijd op vrijdag 8 maart tegen MVV. Woensdag 28 februari 09.00 uur kunnen seizoenkaart- en clubcardhouders een kaart kopen voor het uitduel met Jong PSV van maandag 11 maart.

Supporters die aanstaande maandag de Trots van het Noorden in Den Bosch willen steunen, hebben nog tot uiterlijk donderdag 29 februari 23.59 uur de tijd om één van de beschikbare tickets te kopen. Tickets voor het uitvak zijn enkel te verkrijgen via: https://tickets.fcgroningen.nl.

Er zijn twee mogelijkheden om naar Den Bosch af te reizen. Via een buscombi vanuit Euroborg, of met een pendelbuscombi. FC-supporters kunnen dan met de auto naar de omwissellocatie ‘Carpoolplaats Heteren’ en gaan het laatste stuk richting Den Bosch met een bus. Kaarten voor de buscombi vanuit Groningen kosten €35,- per stuk. Een kaart voor de pendelbus bedraagt €27,-. Er zijn in totaal 500 tickets beschikbaar voor het uitvak in Den Bosch.

Ook voor het duel met Jong PSV van maandag 11 maart 20.00 uur in Eindhoven zijn nog tickets beschikbaar. Het is enkel mogelijk om per auto naar Sportpark De Herdgang te reizen. Kaarten kosten €6,- per stuk. Supporters wordt verzocht om met minimaal 4 personen per auto te reizen.

Supporters die horen bij de voorrangsgroep hebben tot en met vanavond dinsdag 27 februari 23.59 uur voorrang op het kopen van een ticket. Overige seizoenkaart- en clubcardhouders vanaf woensdag 28 februari 09.00 uur een ticket kopen voor het uitvak. De verkoopperiode loopt tot en met dinsdag 5 maart 23.59 uur. In totaal zijn er 150 tickets beschikbaar in het uitvak.

Tussen de twee uitwedstrijden in staat een belangrijke wedstrijd in Euroborg gepland. FC Groningen speelt op vrijdag 8 maart om 20.00 uur thuis tegen MVV. Tickets voor dat duel zijn eenvoudig te verkrijgen via https://tickets.fcgroningen.nl.

Op zowel de Koeman Tribune als de Piet Fransen Tribune zijn nog voldoende kaarten naast elkaar in verschillende vakken beschikbaar. Ook voor het daaropvolgende thuisduel op vrijdag 15 maart tegen De Graafschap is het voor alle FC-supporters mogelijk om tickets te kopen via de FC Groningen Ticketshop. Voor de overige thuiswedstrijden geldt een seizoenkaart- of clubcardverplichting.

De thuisvakken in Euroborg zijn alleen bedoeld voor FC-supporters. Fans van de bezoekende club kunnen via hun eigen club een kaart kopen voor het uitvak. Fans van de bezoekende club die een kaart kopen voor de thuisvakken in Euroborg, lopen het risico dat deze wordt geblokkeerd.

Gerelateerd nieuws.

12 uur geleden

Speciaal Word Groter magazine uitgebracht

1 dag geleden

De Kleuren van… Focko Onnes

2 dagen geleden

Update: seizoenkaartteller op 9.000