string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Informatie kaartverkoop Europese wedstrijden (thuis+uit).

Vrijdag 28 augustus 2015 om 18:00

Eerder vandaag kwamen bij de loting voor de Europa League Olympique Marseille, Slovan Liberec en Sporting Braga uit de koker. De losse verkoop voor FC Groningen-Olympique Marseille start woensdag 2 september om 9.00 uur.

Seizoenkaarthouders die geen passe-partout aanschaften hebben nog tot en met maandag 31 augustus de tijd hun eigen seizoenkaart voor deze wedstrijd op te waarderen voor 21 euro. Op woensdag 2 september om 9.00 uur start vervolgens de losse verkoop aan (Seizoen)ClubCardhouders, die voor 27 euro tickets kunnen kopen voor de wedstrijd van donderdag 17 september (aanvang 19.00 uur).
Overige thuisduels
Komende week zal ook de planning bekend worden voor de verkoop van de thuisduels met Slovan Liberec (donderdag 5 november, 19.00 uur) en Sporting Braga (donderdag 10 december, 19.00 uur). Beide keren hebben seizoenkaarthouders de mogelijkheid hun seizoenkaart voor 21 euro op te waarderen en zal vervolgens een losse verkoop van resterende kaarten plaatsvinden voor 27 euro per kaart.
Uitwedstrijden
Veel supporters willen natuurlijk ook graag het team ondersteunen bij de uitwedstrijden. De informatie over de kaartverkoop en vervoerswijze is op dit moment nog niet bekend. De kaartverkoop voor FC-supporters via FC Groningen. Een (Seizoen)ClubCard zal daarbij altijd verplicht zijn.
FC Groningen zal zelf geen reizen organiseren voor de supporters, maar onze partners Sportstadion.nl en Drenthe Tours organiseren mogelijk wel supportersreizen. Komende woensdag, 2 september, wordt de informatie met betrekking tot de uitwedstrijden bekend gemaakt via deze website.
Geldig ID-bewijs
Het gaat dan dus om de informatie met betrekking tot de kaartverkoop voor de uitduels én over eventuele aangeboden reizen via onze partners: Sportstadion.nl en Drenthe Tours. Houd dus de website in de gaten. Denk alvast om het bezit van een geldig paspoort of ID-bewijs in de aanloop naar deze duels.

Gerelateerd nieuws.

3 dagen geleden

Van Eigen Bodem met Senna Poppinga

3 weken geleden

Rijbewijs B Battle: Blokzijl vs Bakker

3 weken geleden

Krachtig groeien: De FC Groningen Uitdaging voor jongeren