string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Info kaartverkoop komende duels.

Maandag 10 april 2023 om 16:48

FC Groningen speelt komend weekend in Waalwijk het uitduel met RKC Waalwijk. Seizoenkaarthouders en clubcardhouders die de FC in Brabant willen steunen, hebben tot aanstaande donderdag 23.59 uur om een ticket in het uitvak te kopen. Dinsdag om 09.00 uur start de voorverkoop voor het uitduel met Go Ahead Eagles. Leden van de Supportersvereniging kunnen vanaf dat moment een kaart kopen voor de SV-bus.

FC-supporters die een wedstrijd van FC Groningen willen bezoeken, kunnen een ticket kopen via https://tickets.fcgroningen.nl. Dit geldt zowel voor thuis- als uitduels. RKC Waalwijk is op zaterdag 15 april de volgende tegenstander van de FC, aftrap 18.45 uur. Kaartverkoop loopt tot donderdag 13 april 23.59 uur.

De volgende thuiswedstrijd van FC Groningen is op zaterdag 22 april om 20.00 uur tegen N.E.C. Kaarten zijn eenvoudig aan te schaffen via https://tickets.fcgroningen.nl. De Tonny van Leeuwen Tribune is al geheel uitverkocht. Op de andere twee publiekstribunes zijn nog wel kaarten beschikbaar.

Leden van de Supportersvereniging kunnen vanaf dinsdag 11 april vanaf 09.00 uur een ticket bestellen voor de SV-bus richting Deventer. FC Groningen speelt in Overijssel op zondag 7 mei uit bij Go Ahead Eagles. Supporters die horen bij de loyaliteitsgroep zijn dinsdag 18 april 09.00 uur aan de beurt. Seizoenkaart- en clubcardhouders kunnen vanaf dinsdag 25 april 09.00 uur een kaart aanschaffen https://tickets.fcgroningen.nl.

Gerelateerd nieuws.

59 minuten geleden

De knop om bij FC Groningen

2 dagen geleden

Wie maakt de Scapino Goal van de Maand: februari? Stem nu

2 dagen geleden

Engelse weken voor FC Groningen