string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Individueel programma voor Mahi.

Maandag 23 oktober 2017 om 14:22

Mimoun Mahi zal een week lang meelopen met maatschappelijke projecten van Stichting FC Groningen in de Maatschappij. Daarnaast zal de aanvaller een individueel trainingsprogramma volgen.

Afgelopen zaterdag maakte de clubleiding van FC Groningen al bekend dat er vandaag, maandag 23 oktober, een gesprek zou zijn met Mahi. Tegelijkertijd werd tevens medegedeeld dat de Marokkaans international voorlopig geen deel zou uitmaken van de eerste selectie van FC Groningen en evenmin in actie zou komen in de bekerwedstrijd van komende woensdag tegen Roda JC Kerkrade en het competitieduel van komende zondag tegen Sparta in Rotterdam.
 
Fout
Gedurende het constructieve gesprek dat de clubleiding met Mahi en zijn begeleiding heeft gevoerd, heeft de speler er blijk van gegeven fout te hebben gehandeld en de consequenties daarvan te zullen aanvaarden. Mimoun Mahi laat in een reactie weten: “Ik heb iets niet goed gedaan en daarvoor heb ik mijn welgemeende excuses aangeboden. Ik accepteer de maatregelen die zijn getroffen en ik zal me maximaal inspannen om dit alles recht te zetten. Ik hoop dat ik volgende week de mogelijkheid krijg om weer terug te keren bij het team. In deze fase heb ik namelijk maar één doel en dat is FC Groningen helpen met mijn spel op het veld. Ik zal er deze week hard aan werken om dat doel weer te kunnen bereiken.”

Armen wijd

Gerelateerd nieuws.

7 dagen geleden

Rijbewijs B Battle: Blokzijl vs Bakker

1 week geleden

Krachtig groeien: De FC Groningen Uitdaging voor jongeren

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’