string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

In memoriam wedstrijd dit seizoen aan begin kalenderjaar.

Vrijdag 23 september 2022 om 14:37

FC Groningen staat zaterdag 14 januari 2023 bij de thuiswedstrijd tegen Feyenoord stil bij de supporters die ons in 2022 zijn ontvallen. Traditioneel zet de Trots van het Noorden een thuiswedstrijd in het teken van In Memoriam. Normaliter is dit de laatste thuiswedstrijd van het kalenderjaar, maar omdat de eerste seizoenshelft dit jaar vroeg eindigt vanwege het naderende WK is gekozen voor de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe kalenderjaar. 

Voor veel van onze supporters is FC Groningen zoveel meer dan een voetbalclub. Het groen-wit zit in hun hart en is ze enorm dierbaar. Elk jaar worden de supporters geëerd en herdacht, die ons dat jaar zijn ontvallen. Vanwege de vroege stop van de eerste seizoenshelft is gekozen om de herdenking niet de laatste thuiswedstijd van dit kalenderjaar, maar de eerste thuiswedstrijd van het volgende kalenderjaar te laten plaatsvinden.
 
Dat is op zaterdag 14 januari 2023 tegen Feyenoord, aftrap 16.30 uur. Na de opkomst van de spelers volgt één minuut applaus voor de overleden supporters, terwijl namen en foto’s worden getoond op de videoschermen. De In Memoriam is een initiatief van officiële supportersgeledingen van de club in samenwerking met FC Groningen.

Aanvraag
Uitsluitend in overleg met de familie van de overledene zal de aanvraag worden uitgevoerd. Voor het doen van een aanvraag kan gebruik worden gemaakt van het formulier op deze website.

inmemoriam

Gerelateerd nieuws.

10 uur geleden

Thuiswedstrijd tegen FC Dordrecht naar zondagmiddag vanwege bekerduel

4 dagen geleden

Robben, Elshot en Van Gessel lopen 4 Mijl voor goede doel

4 dagen geleden

Druk programma op Corpus zaterdag, onder-21 thuis tegen Feyenoord