string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Igor Beuker special guest tijdens Bits & Bites.

Dinsdag 01 november 2022 om 09:31

Het is tijd voor Bits & Bites! Op donderdag 17 november 15.45 uur staat een middag inspireren, verbinden en genieten van eten en drinken gepland. Het is FC Groningen gelukt een zeer interessante spreker te strikken voor dit gezellige en inspirerende event: inspirator en groei-ondernemer Igor Beuker.

Beuker geeft exclusief voor de zakelijke relaties van de FC Groningen Business Club een spetterende presentatie. Beuker had ooit de droom om door te breken als voetballer en raakte heel ver. Hij droeg het shirt van AZ en was jeugdinternational, maar tot een definitieve voetbalcarrière kwam het niet.

Een illusie armer, maar met een creatief brein vol ideeën ging Beuker aan de slag om op een andere weg de wereldtop te halen. Als visionair op het gebied van marketing heeft Beuker over de gehele wereld grote merken geholpen met het adviseren in en bedenken van trends en strategieën. Zijn radicale strategieën leverden hem een zakelijke trackrecord van meerdere miljarden dollars op.

De marketingstrateeg werkte voor wereldwijde merken als; Nike, Amazon, L'Oréal en Unilever. Hij wordt bestempeld als een van de meest inspirerende, innoverende en invloedrijke marketingsprekers ter wereld.

Beuker is een begrip in zijn werkveld en de FC Groningen Business Club kijkt uit naar de middag waarop Igor zijn verhaal deelt met onze sponsorrelaties. Een verhaal dat je niet wilt missen. Leden van de FC Groningen Business Club kunnen zich kosteloos aanmelden voor dit evenement via de zakelijk app. 

MicrosoftTeams-image (152)

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’