string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Iedereen krijgt speeltijd aan de Langeleegte; betaal horeca contant.

Vrijdag 28 juli 2017 om 13:53

Zaterdagmiddag 29 juli om 16.00 uur trapt FC Groningen in het Gjaltema Stadion aan de Langeleegte af tegen FC Emmen. Trainer Ernest Faber geeft iedereen in zijn volledig fitte spelersgroep speeltijd. Vandaag, vrijdag 28 juli, zijn tot 23.59 uur e-tickets te koop. Zaterdag is er vanaf 14.30 uur verkoop aan de kassa’s. Er is in Veendam geen mogelijkheid om te pinnen bij de horeca. Betaling dient dus contant te geschieden.

De verkoop van de tickets voor de hoofdtribune van 12 euro per stuk loopt goed. Wie verzekerd wil zijn van een plaats, doet er verstandig aan vandaag, vrijdag 28 juli, een e-ticket aan te schaffen via de optie kaartverkoop op deze website. Zaterdag 29 juli vanaf 14.30 uur zijn er tickets te koop voor de andere lange zijde. Volwassenen betalen 9 euro en jeugd (tot en met 12 jaar) 4 euro. Bij de horeca binnen het stadion dient contant betaald te worden. Hier is geen PIN-mogelijkheid.

Speeltijd
Trainer Ernest Faber beschikt over een volledig fitte spelersgroep.  Amir Absalem en Ludovit Reis zitten zaterdag wederom bij de wedstrijdselectie. Faber zal al zijn manschappen speeltijd geven tegen FC Emmen van trainer Dick Lukkien. “In deze fase van de voorbereiding hebben we nog steeds aandacht voor het fysieke gedeelte,” aldus Faber. “Maar ook de patronen en vastigheden komen steeds meer aan bod. We spelen in verschillende samenstellingen om iedereen aan elkaar te laten wennen. FC Emmen en FC Groningen zijn twee ploegen die weinig geheimen voor elkaar hebben. “

Gerelateerd nieuws.

3 dagen geleden

Van Eigen Bodem met Senna Poppinga

3 weken geleden

Rijbewijs B Battle: Blokzijl vs Bakker

3 weken geleden

Krachtig groeien: De FC Groningen Uitdaging voor jongeren