string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Iedereen geniet tijdens jaarlijkse Eiland dag.

Dinsdag 06 september 2022 om 10:00

De evenementenkalender van dit seizoen werd afgelopen donderdag traditioneel afgetrapt met de jaarlijkse Eiland Dag. Een groep van honderd sponsorrelaties inclusief introducees had zich opgegeven voor dit eerste evenement van het seizoen. Hospitality & Event Coördinator van FC Groningen Mariëlle Ubink kijkt terug op een geslaagde dag. 

20220901EilandDag046

In samenwerking met Outdoor Ameland had Hospitality & Event Coördinator Mariëlle Ubink een divers programma opgesteld voor de sponsorrelaties die zich hadden aangemeld voor de Eiland Dag. Een dag die bekend staat als informeel en waar vriendschappen voor het leven kunnen ontstaan.
 
“We hebben een schitterende dag gehad,” kijkt Ubink terug. “Informeel is inderdaad het goede woord. Het was erg leuk om te zien dat de connecties en verbindingen tussen sponsorrelaties automatisch ontstonden. In de bus van Drenthe Tours, op de speciale boot MS Zeehond die speciaal voor ons klaar lag en tijdens de verschillende activiteiten op Ameland.”
 

20220901EilandDag001

Voor iedereen stond na aankomst op Ameland een fiets klaar en na een korte fietstocht werd genoten van een uitgebreide lunch alvorens iedereen kon beginnen aan één van de activiteiten. Voor ieder wat wils; van paintballen, klimmen tot boogschieten of suppen. “We waren op een uniek stukje Ameland, het leek wel een festivalterrein en de mensen van Outdoor Ameland waren ongelooflijk gastvrij. Zeer uitnodigend om mee te doen aan de activiteiten, maar er was ook voldoende ruimte – bijvoorbeeld op het strand – om even bij te komen. Echt zeer ontspannend.”
 
“Het was vooral mooi dat alles weer kon zonder restricties en in een ongedwongen sfeer. Ik heb persoonlijk het meest genoten van de blije gezichten van onze sponsors. Iedereen heeft genoten, vanaf de aankomst in Euroborg tot aan de afsluitende barbecue die ook uitstekend was verzorgd. Een dag die voorbij vloog. We kijken nu al uit naar de volgende Eiland Dag, maar gaan eerst met heel veel energie een jaar lang heel veel leuke businessactiviteiten organiseren,” besluit Ubink. 

1

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Thuiswedstrijd tegen FC Dordrecht naar zondagmiddag vanwege bekerduel

5 dagen geleden

Robben, Elshot en Van Gessel lopen 4 Mijl voor goede doel

5 dagen geleden

Druk programma op Corpus zaterdag, onder-21 thuis tegen Feyenoord