string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Idrissi, Faber, Hateboer, Stenman in FCG TV.

Vrijdag 21 april 2017 om 09:27

FC Groningen TV brengt vanavond een bezoek aan Fredrik Stenman in Stockholm. Daarnaast laat Hans Hateboer weten hoe het hem bevalt in de Serie A en blikken Ernest Faber en Oussama Idrissi vooruit naar de uitwedstrijd tegen Go Ahead Eagles.

Afgelopen zondag nam Hans Hateboer in het Noordlease Stadion afscheid van de FC Groningen-supporters. Hateboer maakte eind januari de overstap naar het Italiaanse Atalanta Bergamo en had daarom nog niet de mogelijkheid gehad om officieel afscheid te nemen. Voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle was die ruimte er wel.

Fredrik Stenman, tussen 2007 en 2011 linksback van FC Groningen, is onlangs gestopt met voetballen. Stenman woont sinds een paar jaar in de Zweedse hoofdstad Stockholm waar Emiel Venema hem onlangs opzocht en van hem hoorde waarom hij zijn voetbalcarrière beëindigde.

Komende zaterdag gaat FC Groningen op bezoek bij Go Ahead Eagles, de nummer achttien van de eredivisie. FCG TV blikt vooruit naar dat duel met trainer Ernest Faber en Oussama Idrissi die daarnaast ingaat op de onderwerpen 'basisplaats', 'actie's' en 'vorm'.
 
FC Groningen TV wordt vanavond om 18.15 uur uitgezonden op FOX Sports kanaal 1. De uitzending wordt vanavond om 18.45 uur en 23.15 uur herhaald op kanaal 3. Zaterdag is FCG TV te zien om 11.00 uur op kanaal 1 en om 14.15 uur, 15.45 uur en 17.45 uur op kanaal 3.

FC Groningen TV is elke zaterdag vanaf 15.30 uur ook te zien op OOG TV en via Ziggo kanaal 40 en KPN, Telfort en XS4All kanaal 622. De uitzending wordt doorlopend herhaald tot zondagochtend 9.00 uur.

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Thuiswedstrijd tegen FC Dordrecht naar zondagmiddag vanwege bekerduel

5 dagen geleden

Robben, Elshot en Van Gessel lopen 4 Mijl voor goede doel

5 dagen geleden

Druk programma op Corpus zaterdag, onder-21 thuis tegen Feyenoord