string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Huistra: ‘We zijn er klaar voor’.

Vrijdag 04 maart 2011 om 16:25

Trainer Pieter Huistra verloor de afgelopen twee wedstrijden met FC Groningen en heeft sinds de thuiszege op Willem II drie duels niet gewonnen. Daar moet zondag tegen Heracles Almelo verandering in komen. “De vonken vlogen er deze week van af.”

Allereerst blikte de trainer van Groningen terug op de uitglijder in De Kuip. “Daarmee zijn we de week toch begonnen. Met z’n allen hebben we goed gesproken aan de hand van beelden en voorbeelden. Soms is het verschil tussen goed spelen en minder spelen van hele kleine dingen afhankelijk. Het is in het voetbal de samenhang tussen de elf spelers die belangrijk is. Afgelopen zondag was het geloof er uit, konden we na de tegengoals niet meer aanzetten. Dat moet komende zondag weer een stuk beter.”
“De afgelopen week vlogen de vonken er af op de training. Het is nu zaak dat richting de wedstrijd te vertalen in een goede wedstrijd. We spelen voor de tiende keer op rij voor een uitverkochte Euroborg en zijn voornemens onszelf er weer hernieuwd ‘in te zetten’. Afgelopen week waren de resultaten in de KNVB-beker gunstig voor ons. Mits Ajax en FC Twente in de top-3 eindigen, geeft de vierde plek zeker recht op deelname aan Europa League. We zijn bezig aan een goed seizoen en willen de draad weer oppikken. Dat leeft enorm en we zijn er dan ook klaar voor!”

Gerelateerd nieuws.

2 weken geleden

Profiteer van de collectieve zorgpolis van Univé

3 weken geleden

Maak kennis met Ali Khalil uit de onder-16: ‘ik doe er alles aan om te winnen’

1 maand geleden

Van Eigen Bodem Nils Eggens: ‘Voetballen geleerd van mijn grote broer’