string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Horeca-actie op de omloop in het Noordlease Stadion.

Donderdag 22 februari 2018 om 16:00

FC Groningen is in samenwerking met diverse supportersgeledingen druk bezig het Noordlease Stadion goed gevuld te krijgen voor de competitiewedstrijd van vrijdagavond tegen NAC Breda. Op de binnenomloop in het stadion geldt VOORAFGAAND aan de wedstrijd (dus tot aan de aftrap) bij de horecapunten een speciale actie: 2 drankjes halen, 1 betalen!

De ‘2 halen, 1 betalen’-actie stopt bij het beginsignaal van de wedstrijd van scheidsrechter Dennis Higler. Het aanvangstijdstip van het thuisduel met NAC Breda is morgenavond om 20.00 uur. De toegangspoorten van het Noordlease Stadion gaan om 18.30 uur open.

Winschoterdiep afgesloten
Het is aan te raden op tijd naar het stadion te komen, want er wordt nieuwe riolering aangelegd in de rijbaan van het Winschoterdiep, langs het pand van Enexis tot aan de bocht bij het terrein van Ziggo. Vanwege deze werkzaamheden is de weg Winschoterdiep tot maandag 19 maart afgesloten voor auto’s, fietsers en voetgangers. Dit zal extra verkeersdrukte geven op andere wegen naar het Noordlease Stadion.

Er zijn omleidingsroutes ingesteld. Kijk hiervoor op: https://www.groningenbereikbaar.nl/nieuws/rijbaan-winschoterdiep-vanaf-19-februari-vier-weken-gestremd

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Bai Kanu

3 weken geleden

Het seizoen 2024/2025 begonnen met training op zonnig Corpus

3 weken geleden

Van Eigen Bodem met Christian Braam