string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Hooiveld speelt op proef mee in Zandeweer; o.23 tegen Be Quick.

Vrijdag 01 juli 2016 om 13:59

Jos Hooiveld van AIK Stockholm speelt vanavond in Zandeweer op proef mee bij FC Groningen. De 33-jarige verdediger wordt deze week getest bij de club. Ruben Jenssen en Tom van Weert maken hun debuut, net als trainer Ernest Faber. Het duel met RWE Eemsmond begint vanavond om 19.00 uur.

Bij FC Groningen komen Martijn van der Laan (enkel), Sergio Padt (ziek) en Juninho Bacuna (Oranje onder-19) niet in actie. Vanuit de B-selectie zijn Robbert de Vos en Keziah Veendorp in deze fase van de voorbereiding aangesloten bij de A-selectie.
Tegenstander
Het team van RWE Eemsmond bestaat uit een mix van spelers van gastheer vv ZEC, vv Corenos, VV Warffum, VV Usquert, vv KRC, vv Noordpool en sv De Heracliden. Trainer/coach van het combinatieteam is Jan Medema.
De wedstrijd RWE Eemsmond-FC Groningen staat onder leiding van scheidsrechter Christian Mulder die geassisteerd zal worden door de heren Grico Wieringa (vv ZEC) en Harry Martens (sv De Heracliden).
Kaarten voor het duel RWE Eemsmond-FC Groningen zijn aan de kassa te koop. Volwassenen en jeugd vanaf 13 jaar betalen 7 euro toegang. Kinderen van 4 tot en met 12 jaar: 4 euro.
Onder-23
Vanavond speelt ook FC Groningen onder-23 de eerste wedstrijd in de voorbereiding. Trainer Alfons Arts neemt het op tegen stadgenoot Be Quick 1887. Een clash tussen de twee Groningse deelnemers aan respectievelijk de Derde Divisie Zaterdag en Zondag. Dit duel van FC Groningen o.23 tegen Be Quick 1887 wordt gespeeld in Zuidlaarderveen en begint om 19.30 uur.

Gerelateerd nieuws.

3 dagen geleden

Van Eigen Bodem met Senna Poppinga

3 weken geleden

Rijbewijs B Battle: Blokzijl vs Bakker

3 weken geleden

Krachtig groeien: De FC Groningen Uitdaging voor jongeren