string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Hoekstra, Hateboer, Idrissi en Van Dijk in FCG TV.

Vrijdag 09 september 2016 om 11:07

FC Groningen TV volgt vanavond assistent-trainer Peter Hoekstra tijdens de NK Footgolf in Assen. Daarnaast komen Hans Hateboer en Oussama Idrissi aan het woord over de afgelopen interlandperiode en de wedstrijd van komende zondag tegen Sparta.
 

FC Groningen TV volgt vanavond assistent-trainer Peter Hoekstra tijdens de NK Footgolf in Assen. Daarnaast komen Hans Hateboer en Oussama Idrissi aan het woord over de afgelopen interlandperiode en de wedstrijd van komende zondag tegen Sparta.

Afgelopen zondag werd de NK Footgolf gehouden op de golfbaan van Assen. Naast de diverse deelnemers die zich hadden gekwalificeerd via voorrondes waren ook (oud-)profs uitgenodigd. Omdat het NK deze keer in Assen werd gehouden waren er opvallend veel spelers met een FC Groningen-verleden aanwezig. Onder hen Peter Hoekstra, assistent van trainer Ernest Faber. FCG TV volgde Hoekstra tijdens het Footgolf en sprak met hem niet alleen over Footgolf, maar ook over zijn huidige rol als assistent.

Afgelopen week waren Hans Hateboer en Oussama Idrissi actief met respectievelijk Jong Oranje en Nederland onder-20. Hateboer speelde met Jong Oranje 2-2 bij Wit-Rusland, Idrissi oefende twee keer tegen Tsjechië en wist in de eerste wedstrijd te scoren. FCG TV kijkt met beide terug op de interlands en blikt meteen vooruit naar de wedstrijd van zondag tegen Sparta Rotterdam.

Komende zondag is Jan van Dijk eregast in het Noordlease Stadion in verband met het zestigjarig bestaan van de eredivisie. Van Dijk, die 537 wedstrijden voor FC Groningen speelde, zal samen Aad Andriessen, clubicoon van Sparta, de aftrap verrichten van FC Groningen – Sparta Rotterdam. Van Dijk heeft mooie herinneringen aan Sparta-thuis. In 1991 speelde hij zijn 500ste wedstrijd namens FC Groningen tegen de Rotterdammers, een jubileumwedstrijd die hij opluisterde met een geweldig doelpunt die daarna uitgebreid op het veld werd gevierd met toenmalig FC Groningen-trainer Hans Westerhof. FCG TV laat de mooie beelden vanuit het Stadion Oosterpark nog eens voorbij komen, samen met meer recente duels tegen Sparta.

FC Groningen TV wordt vanavond om 18.15 uur uitgezonden op Fox Sports kanaal 1. De uitzending wordt vanavond om 18.38 uur herhaald op kanaal 3 en om 23.15 uur op kanaal 5. Zaterdag is FCG TV te zien om 13.45 uur, 15.55 uur en 23.00 uur op kanaal 3 en om 11.30 uur op kanaal 5.

FC Groningen TV is elke zaterdag vanaf 15.30 uur ook te zien op OOG TV en via Ziggo kanaal 40 en KPN, Telfort en XS4All kanaal 622. De uitzending wordt doorlopend herhaald tot zondagochtend 9.00 uur.

Gerelateerd nieuws.

2 weken geleden

Profiteer van de collectieve zorgpolis van Univé

3 weken geleden

Maak kennis met Ali Khalil uit de onder-16: ‘ik doe er alles aan om te winnen’

1 maand geleden

Van Eigen Bodem Nils Eggens: ‘Voetballen geleerd van mijn grote broer’