string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Hoe zorgen we voor een wekelijks voetbalfeestje?

Woensdag 22 februari 2017 om 09:46

Op maandag 20 maart vindt, in samenwerking met de KNVB district Noord, de maatschappelijke bijeenkomst plaats. Deze bijeenkomst staat in het teken van de vernieuwde wedstrijdvormen in het jeugdvoetbal. Het doel van deze bijeenkomst is om kaderleden van partnerverenigingen via vier verschillende workshops inzicht te geven wat dit betekent voor het beleid en organisatie om de nieuwe wedstrijdvormen heen.

Pupillen nog meer spelplezier en nog betere ontwikkelingskansen bieden is daarbij het doel.
 
Daar is echter meer voor nodig. De mensen rond pupillenwedstrijden (coaches, leiders en ouders) bepalen namelijk of het een succes wordt. Hun gedrag bepaalt immers of een pupillenwedstrijd een feestje wordt en of er optimale ontwikkelingskansen zijn of niet.
 
De uitdaging om de nieuwe wedstrijdvormen en de omgeving waarin gespeeld wordt binnen de amateurverenigingen optimaal te laten slagen en er voor de pupillen elk weekend weer een voetbalfeestje van te maken, willen we graag samen met de partnerverenigingen aangaan.

FC Groningen wil samen met KNVB en andere betrokken partijen een bijdrage leveren aan het voetballandschap in Noord-Nederland. Daarnaast stimuleren wij kennisdeling tussen de clubs onderling; er valt immers veel van elkaar te leren en veel amateurverenigingen lopen tegen vergelijkbare zaken aan. Tijdens de bijeenkomst staan de interactieve workshops centraal om zodoende de aaneengesloten verenigingen te kunnen voorzien van praktische informatie en relevante voorbeelden.

Geïnteresseerde kaderleden van alle partnerverenigingen kunnen zich aanmelden en meer informatie vinden via de volgende link!
 
 

Gerelateerd nieuws.

10 uur geleden

Thuiswedstrijd tegen FC Dordrecht naar zondagmiddag vanwege bekerduel

3 dagen geleden

Robben, Elshot en Van Gessel lopen 4 Mijl voor goede doel

4 dagen geleden

Druk programma op Corpus zaterdag, onder-21 thuis tegen Feyenoord