string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Hoe High Tech is Groningen?

Dinsdag 30 mei 2023 om 17:00

Groningen is uitgegroeid tot de tweede IT-stad van Nederland. Vele startups, scale-ups en ook gerenommeerde multinationals zien in Groningen kansen om te groeien. Innovatie en data is een significante schakel op weg richting de volgende stappen. Belangrijk om de data in veilige handen te houden. Red Bear Tech verdedigt data en beschermt deze kostbare informatie. Red Bear Tech waakt over de stad en het ommeland. Groningen & Red Bear Tech, bouwen aan de toekomst.  

Red Bear Tech is de hightech partner voor bedrijven in (Noord-) Nederland. Thuis in Groningen en gevestigd in het centrum van de stad aan de Vismarkt. Streven naar verandering. Red Bear Tech is een toegewijd bedrijf en onderdeel van de ASEE Group. Opgericht om technologische expertise en hoogwaardige oplossingen te leveren voor Data Center bouwprojecten en hoogwaardige ICT-implementaties in heel Europa.

Red Bear Tech is ontstaan uit gesprekken met klanten en hun behoefte aan meer concurrentie, kwaliteit en transparantie op de markt voor belangrijke diensten binnen hyperscale implementaties, mini-cluster of upgrades op bestaande locaties. Red Bear Tech is de oplossing wat betreft het beschermen en verdedigen van data, waardoor bedrijven wereldwijd en zeker ook in Groningen en omstreken zorgeloos kunnen groeien. Samen denken in mogelijkheden, nu en in de toekomst. Hoe hightech is Groningen? Ontdek het samen met Red Bear Tech.

Gerelateerd nieuws.

3 dagen geleden

FC Groningen Walking Football Festival: Een dag van sportiviteit en verbinding

3 dagen geleden

Opleiding bedankt uitzwaaiende spelers

2 weken geleden

Gezellige dag tijdens de Corponello Cup