string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Higler na thuisduel ook uit tegen RKC scheidsrechter.

Woensdag 15 januari 2014 om 14:48

Bij de hervatting van de competitie staat de wedstrijd van FC Groningen zaterdagavond tegen RKC onder leiding van Dennis Higler.

Net als eerder dit seizoen in Euroborg fluit de pas 28-jarige arbiter ook het duel tussen beide ploegen in Waalwijk. Het wordt de zevende competitiewedstrijd van FC Groningen waarbij Higler de scheidsrechter is.
Ongeslagen
In de zes voorgaande competitiewedstrijden van FC Groningen onder leiding van Higler, bleef de FC ongeslagen. Dit seizoen waren dat tot nu toe de thuisduels met FC Utrecht (2-0) en RKC Waalwijk (4-1) en het enige gelijkspel onder Higlers leiding; tegen PEC Zwolle (0-0).
Vorig seizoen hanteerde Higler de fluit in twee competitiewedstrijden van FC Groningen. Het thuisduel met Heracles Almelo leidde in december 2012 tot een 2-0 overwinning voor de FC en begin februari 2013 was Higler arbiter tijdens de uitwedstrijd tegen AZ.
De allereerste competitiewedstrijd van FC Groningen, die Higler leidde, was op 23 maart 2012. Lorenzo Burnet was die vrijdagavond in Rotterdam de matchwinner met het enige doelpunt van de avond tegen Excelsior.
Uitduel
Na drie thuiswedstrijden op rij fluit Higler nu dus weer eens een uitduel van FC Groningen. De aftrap in Waalwijk is zaterdagavond om 19.45 uur.

Gerelateerd nieuws.

2 weken geleden

VAN EIGEN BODEM Mart Esschendal: ‘Ik denk dat ik één op één veel ballen afpak’

2 weken geleden

Peakz Padel en FC Groningen slaan handen ineen

1 maand geleden

Van Eigen Bodem Ids van der meer: ‘Ik zou zo graag in het eerste willen voetballen’