string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Hiariej, Nevland, Bacuna’s, Mahi en Holla in FCG TV.

Vrijdag 28 april 2017 om 11:16

FC Groningen TV heeft vanavond een gesprek met Tom Hiariej die aan het einde van dit seizoen vertrekt bij FC Groningen. Daarnaast komt Juninho Bacuna in actie bij een videoclip van zijn broer en is Erik Nevland even terug op de Groninger voetbalvelden.
 

Deze week werd bekend dat Tom Hiariej FC Groningen aan het einde van dit seizoen gaat verlaten. Hiariej kreeg een nieuwe aanbieding van FC Groningen, maar besloot daar niet op in te gaan. In FCG TV vertelt hij waarom niet en hoe hij zijn toekomst na FC Groningen ziet.
 
Afgelopen week waren de opnames van de videoclip van het nummer 'Trots op jou' van Johnsen Bacuna, de oudere broer van Leandro en Juninho. Het nummer gaat over de broers van Johnsen en wat zij met hun allen bereikt hebben. FCG TV was bij een deel van de opnames met de familie en vrienden van Johnsen en een heus strijkorkest.
 
Vorige week zaterdag was Erik Nevland weer te bewonderen op het voetbalveld. In Winschoten deed hij mee aan een benefietwedstrijd voor het Beatrix Kinderziekenhuis in Groningen. Het was druk rond het hoofdveld van WVV en dat was vooral om Nevland weer in actie te zien en ouderwets te zien scoren.
 
Verder heeft FCG TV een gesprek met Mimoun Mahi over zijn mogelijke debuut voor Marokko, een reportage over oud-FC Groningen middenvelder Danny Holla die onlangs terug was in het Noordlease Stadion en een verslag van de finale van de FC Groningen Buurt Battle die afgelopen woensdag werd gehouden.
 
FC Groningen TV wordt vanavond om 18.15 uur uitgezonden op Fox Sports kanaal 1. De uitzending wordt vanavond om 22.15 uur herhaald op kanaal 3. Zaterdag is FCG TV te zien om 14.15 uur, 15.45 uur en 17.45 uur op kanaal 3.
 
Wie wil nagenieten van de bekerwinst van FC Groningen in 2015 kan dit weekend ook terecht op Fox Sports. De Fox Sports DOC 'Cupkoorts in Groningen' is zaterdag om 20.00 uur te zien op Fox Sports 1 en zondag om 13.00 uur op kanaal 5 en om 16.00 uur op kanaal 3.
 
FC Groningen TV is elke zaterdag vanaf 15.30 uur ook te zien op OOG TV en via Ziggo kanaal 40 en KPN, Telfort en XS4All kanaal 622. De uitzending wordt doorlopend herhaald tot zondagochtend 09.00 uur.

Gerelateerd nieuws.

2 weken geleden

Profiteer van de collectieve zorgpolis van Univé

3 weken geleden

Maak kennis met Ali Khalil uit de onder-16: ‘ik doe er alles aan om te winnen’

1 maand geleden

Van Eigen Bodem Nils Eggens: ‘Voetballen geleerd van mijn grote broer’