string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Hiariej alsnog opgeroepen voor Jong Oranje.

Maandag 01 september 2008 om 12:54

Tom Hiariej is door bondscoach Foppe de Haan opgeroepen voor een tweetal EK-kwalificatie-interlands met Jong Oranje. Ook Evgeniy Levchenko, Marcus Berg en Andreas Granqvist zijn donderdag afwezig als FC Groningen oefent tegen KV Mechelen. Ook Leonard Nienhuis en Mart Dijkstra spelen interlands.

Op vrijdag 5 september speelt het Nederlands Elftal onder-21 tegen Noorwegen. Vier dagen later volgt een bezoek aan Zwitserland. In de kwalificatiepoule 5 gaat Nederland aan de leiding. Bij winst op de Noren is deelname aan de play-offs veiliggesteld.
Evgeniy Levchenko is vandaag, maandag 1 september, naar Oekraïne vertrokken voor de WK-kwalificatiewedstrijden Oekraïne-Belarus (zaterdag 6 september in Lviv) en Kazachstan-Oekraïne (woensdag 10 september in Alma-Ata).
Marcus Berg en Andreas Granqvist behoren tot de selectie van Zweden voor de WK-kwalificatieduels Albanië-Zweden (zaterdag 6 september in Tirana) en Zweden-Hongarije (woensdag 10 september in Solna).
Leonard Nienhuis en Mart Dijkstra behoren tot de selectie van Nederland onder-19 dat vrijdag 5 september om 18.00 uur in Veenendaal oefent tegen Schotland. Vier dagen later speelt de ploeg van bondscoach Wim van Zwam in Shrewsbury Town tegen de leeftijdsgenoten van Engeland.
Tim Matavz, die dit seizoen is verhuurd aan FC Emmen, speelt donderdag 4 september met Jong Slovenië in Falkirk tegen Jong Schotland en komt vijf dagen later in Velenje in actie met Jong Slovenië uit tegen Jong Finland.

Gerelateerd nieuws.

2 weken geleden

VAN EIGEN BODEM Mart Esschendal: ‘Ik denk dat ik één op één veel ballen afpak’

2 weken geleden

Peakz Padel en FC Groningen slaan handen ineen

1 maand geleden

Van Eigen Bodem Ids van der meer: ‘Ik zou zo graag in het eerste willen voetballen’