string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

He doe! Word jij vrijwilliger bij FC Groningen?

Donderdag 05 april 2012 om 12:06

Wist u dat er bij FC Groningen meer dan 400 vrijwilligers actief zijn en waar de inzet van vrijwilligers onmisbaar is. Wilt u zich ook inzetten voor FC Groningen en daadwerkelijk een bijdrage leveren aan een activiteit?

Comfort, de allernieuwste technieken, dicht op het veld, geen hekken en een typisch Engelse karakter. Dat zijn de steekwoorden voor het stadion Euroborg van FC Groningen. Een voetbaltempel waar de Trots van het Noorden in 2006 haar intrek nam. Een thuishaven met sfeer van vandaag en de allure van morgen. Een stadion waar groenwit verder groeit en de stap zal maken naar het zo gewenste doel: Eredivisievoetbal op hoog niveau.
Wist u dat er bij FC Groningen meer dan 400 vrijwilligers actief zijn en waar de inzet van vrijwilligers onmisbaar is. Vrijwilligerswerk is niet zomaar vrijblijvend, het gaat altijd om inzet voor een ander.  Het kost immers tijd en energie. Maar wie zich met hart en ziel inzet, krijgt daar veel voor terug: voldoening, nieuwe vaardigheden, meer ervaring, nieuwe kennissen of vrienden. Vrijwilligers hebben allemaal hun eigen motivatie om vrijwilligerswerk te doen. Voor u kan het betekenen: een zinvolle vrijetijdsbesteding.. Ergens bij horen en verantwoordelijkheid dragen. Vrijwilligerswerk is eigenlijk onbetaalbaar!
Wilt u zich ook inzetten voor FC Groningen en daadwerkelijk een bijdrage leveren aan een activiteit? Wij zijn op zoek naar stewards, service medewerkers, verkeerregelaars, facilitair medewerkers, medische dienst/EHBO medewerkers. Kijk dan eens naar de openstaande vacatures:

Gerelateerd nieuws.

3 dagen geleden

Van Eigen Bodem met Senna Poppinga

2 weken geleden

Rijbewijs B Battle: Blokzijl vs Bakker

3 weken geleden

Krachtig groeien: De FC Groningen Uitdaging voor jongeren