string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Hattrick's Club bijeenkomst: ambities en ondernemen.

Donderdag 23 januari 2020 om 09:49

Het durven dromen en het najagen van deze dromen is een centraal punt in het leven van onze spelers. Zij hebben bijvoorbeeld de ambitie om topscorer te worden, een vaste basisplaats te bemachtigen of elke week de nul te houden. Elke dag wordt er hard gewerkt om die ambities waar te maken.

Ook veel sponsorrelaties van FC Groningen hebben ambities en willen deze graag realiseren. Op donderdag 13 februari organiseert FC Groningen daarom een bijeenkomst met het thema: ambities en ondernemen. De bijeenkomst vindt plaats in de TopDutch Lounge en het programma is als volgt: 

15.30 uur  Inloop
16.00 uur  Welkom
16.05 uur  Introductie Hattrick’s Club bestuur
16.15 uur  Wouter Gudde en Kevin Roossien over de ambities van de club en beleid op de commerciële afdeling
16.30 uur  De ambities van: 

– Frans Davelaar, CEO Office Centre
Nadat Office Centre in handen kwam van Staples kocht Frans Davelaar in 2018 het merk terug. Onlangs nam hij ook de vestigingen van Duitsland over en daarmee realiseerde hij een grote groei voor het bedrijf. Frans gaat vertellen wat de volgende stappen zijn voor Office Centre, waar hij zelf veel energie van krijgt en waarom een bedrijf in office supplies een tech propositie met tankpassen gaat beginnen.
 
– Rob Rustenburg, directeur Payt
Payt startte in 2013. Eind 2016 werd de beslissing genomen om vanaf het seizoen 2017/2018 hoofdsponsor van FC Groningen te worden. Een grote stap met de nodige impact voor het jonge bedrijf. Desondanks ook een weloverwogen stap, genomen vanuit de overtuiging dat het hoofdsponsorschap van FC Groningen Payt verder kon helpen om invulling te geven aan de ambitieuze plannen. Rob kijkt terug op de groei die Payt heeft doorgemaakt en de rol die die het hoofdsponsorschap van FC Groningen daarin heeft gespeeld. Natuurlijk wordt er ook vooruit geblikt naar de toekomst van Payt: een internationaal actief softwarebedrijf dat de markt voor debiteurenbeheer op zijn kop zet.

– Peter Herder, algemeen directeur Allure Energie
Waar grote energiereuzen vele jaren de markt hebben gedomineerd zag Peter Herder kansen. Kansen om vanuit Groningen een niche te pakken en van daaruit te groeien. Een aanval op de grote energieleveranciers of bewust andere keuzes maken? In gesprek met Peter zal hij vertellen over zijn dromen en het maken van keuzes.
 
– Gert Veenstra, algemeen directeur Hitachi Capital Mobility
Samen met zijn team bouwde Gert Veenstra Noordlease op tot een bedrijf waar de Provincie trots op is. De voormalig hoofdsponsor van FC Groningen werd uiteindelijk verkocht en draagt nu de naam Hitachi Capital Mobility. Deze naam staat sindsdien op de gevel. Gert deelt zijn ervaringen en gaat in op de ambities van Hitachi Capital Mobility.
 
17.15 uur  Borrel en napraten
 
Hattrick's Club leden kunnen zich tot en met vrijdag 7 februari  aanmelden via de FC Groningen Businessapp of via www.fcgroningen.nl/commercie/hattricks-club-bijeenkomst

TDL 12

Gerelateerd nieuws.

3 dagen geleden

FC Groningen Walking Football Festival: Een dag van sportiviteit en verbinding

3 dagen geleden

Opleiding bedankt uitzwaaiende spelers

2 weken geleden

Gezellige dag tijdens de Corponello Cup