string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Handtekeningenmiddag wederom een succes.

Dinsdag 26 maart 2019 om 12:00

Woensdag 20 februari vond de handtekeningenmiddag voor Junior Club leden plaats. De ultieme kans om spelers van dichtbij te ontmoeten en een handtekening te scoren. 

Vanaf 14.00 uur kwamen de eerste kinderen het Hitachi Capital Mobility Stadion binnen. De één met een bal, een ander met de handtekeningen poster van dit seizoen en sommige kinderen kwamen gekleed in FC Groningen tenue binnen lopen. Dat waren de items waarop ze de handtekeningen gingen verzamelen.
Voordat de aanwezigen het stadion door gingen op zoek naar de spelers, bracht Groby een bezoek aan de kinderen. En die genoten van zijn aanwezigheid; gaven knuffels en maakten foto’s.
 
Rond 14.30 uur gingen de kinderen verspreid over verschillende groepen richting de spelers. De spelers en trainers zaten verdeeld over verschillende plekken in het stadion; in skyboxen, de persruimte en de kleedkamer van de eerste selectie. 
In ongeveer een uur tijd wisten de Junior Club leden alle spelers te vinden. Blij met hun handtekeningen èn natuurlijk de nodige selfies, gingen de kinderen vervolgens weer riching huis.
 
De huisfotograaf van FC Groningen heeft foto’s gemaakt gedurende de middag. Deze zijn te bekijken in het fotoalbum.

190320EOA7785
190320EOA7894

Gerelateerd nieuws.

1 dag geleden

Terugblik op het promotieseizoen: ‘Dit moest van zo ver komen’

3 dagen geleden

De kleuren van… Alex Rump

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Senna Poppinga