string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Gudde: ‘Het competitieschema verbaast ons’.

Vrijdag 17 juni 2022 om 12:01

FC Groningen heeft met verbazing kennisgenomen van het conceptschema van de Eredivisie voor het seizoen 2022/2023. De Trots van het Noorden speelt in de eerste seizoenshelft voor eigen publiek niet één keer op het favoriete voorkeursmoment van zondagmiddag 14.30 uur.

De eerste seizoenshelft telt veertien competitieronden. Daarna wordt de Eredivisie stilgelegd in verband met het WK 2022 in Qatar, dat wordt gehouden van 21 november tot en met 18 december 2022. FC Groningen speelt in het seizoen 2022/2023 voor de WK-break zeven thuisduels. Echter niet één keer is dit op de aangegeven voorkeur van zondagmiddag 14.30 uur.

Reactie Wouter Gudde
Die uitkomst steekt algemeen directeur Wouter Gudde. “Ik snap dat het geen eenvoudige puzzel is, die moet worden gelegd met alle wensen en voorkeuren van de clubs. Maar áls ons wordt gevraagd een voorkeur door te geven en het resultaat ervan is dat we het núl keer terugzien in het speelschema, dan verbaast ons dit enorm. Vraag de clubs dan niet naar een voorkeur en dan zien we wel wat eruit komt rollen. Nu levert het ons alleen maar onvrede op.”

Bekijk hier de volledige reactie van Gudde op het aanstaande competitieschema voor het Eredivisieseizoen 2022/2023.

Gerelateerd nieuws.

6 dagen geleden

Robben, Elshot en Van Gessel lopen 4 Mijl voor goede doel

3 weken geleden

Van eigen bodem: Keeper Erdman heeft duidelijk doel

2 maanden geleden

Van Eigen Bodem: Ik houd er van om naar die bal toe te zweven