Groningen in oefenduel gelijk tegen Twente.

Dinsdag 05 februari 2019 om 16:01

Een combinatieteam van FC Groningen heeft dinsdagmiddag op Corpus den Hoorn met 2-2 gelijkgespeeld tegen Jong FC Twente. De thuisploeg werkte een 2-0 achterstand weg. Paul Gladon was de maker van de beide FC-treffers. Bij FC Groningen deden tien spelers uit de eerste selectie mee.

Halverwege eerste helft kwamen de gasten uit Enschede op voorsprong door een Rashaan Fernandes. Even later benutte Tim van de Schepop een strafschop: 0-2. Nog voor de pauze maakte Paul Gladon de aansluitingstreffer uit een assist van de Japanner Ko Itakura.

Halverwege de tweede helft maakte Paul Gladon de gelijkmaker op aangeven van Ajdin Hrustic. In de slotfase van het duel kwamen A-junioren Luka Prljic, Remco Balk, Oskari Sallinen en Max Hamelink nog binnen de lijnen bij de ploeg van trainer Danny Buijs.

Kevin Begois, Tim Riksman (81’ Oskari Sallinen), Ko Itakura (85’ Max Hamelink), Lars Kramer, Amir Absalem, Tom van de Looi, Ajdin Hrustic, Ludovit Reis (71’ Luka Prljic), Daniël van Kaam, Paul Gladon, Mo El Hankouri (71’ Remco Balk).
Rest bank: Pelle Boevink.

Scores: 23’ Rashaan Fernandes 0-1, 31’ Tim van de Schepop 0-2, 43’ Paul Gladon (Itakura) 1-2; 67’ Paul Gladon (Hrustic) 2-2.