string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Groby’s weblog.

Vrijdag 19 december 2008 om 14:50

Afgelopen week is de rust een beetje terug gekeerd in Eurborg. Iedereen moest even bijkomen van het verlies tegen FC Twente. Hopelijk levert de wedstrijd komende zaterdag tegen Roda JC meer plezier op. De activiteiten van de Junior Club gaven wel reden tot een feestje. Zo was er de meidenavond en werd het 5000ste lid gepresenteerd. Genoeg wat ik jullie deze keer kan vertellen.

Vrijdagavond waren meer dan vijfitg meiden naar Euroborg gekomen om samen met hun zusjes, moeders, tantes en oma’s een leuk feestje te vieren. De avond begon met een bingo, waarbij echte meidenprijzen te winnen waren. De bingo werd geleid door de voetbalvrouwen Isabella (vriendin van Danny Holla) en Julia (vriendin van Jeroen Veldmate). Het was een drukte van jewelste en de meeste meiden waren erg fanatiek. Na de bingo was het tijd voor een patatje en wat te drinken. De avond werd afgesloten met een bezoek aan Must See Euroborg waar er gekeken werd naar de swingende film High School Musical 3. Wat ik gehoord heb was het een zeer geslaagde avond.
Zondag heb je kunnen zien hoe de wedstrijd in Euroborg met maar liefst 1-4 werd verloren van FC Twente. Wat was dat balen. Ondanks het harde werken van de spelers, leverde het niets op. Toch was er ook een leuk moment op zondag in het stadion. Vooraf aan de wedstrijd werd de zesjarige Jamie Verhagen uit Eelde op het veld in het zonnetje gezet. Jamie is alweer het 5000ste lid van de Junior Club en iedere dag stromen er nog nieuwe aanmeldingen binnen. Evgeny Levchenko had een cadeautje meegenomen voor het gloednieuwe lid, namelijk een echt FC Groningen shirt met daarop het rugnummer 5000. Jamie ik hoop dat je een leuke dag gehad hebt.
Kerstvakantie
Vanmiddag begint in heel Nederland de kerstvakantie. Even lekker niet naar school, maar buiten kunnen spelen en dagjes weg met vrienden en familie. Kerst is een christelijk feest en op die dag vieren gelovigen mensen de geboorte van Jezus Christus. Het is een nationale feestdag en iedereen in Nederland is dan twee dagen vrij. Op deze dagen gaan de meeste mensen lekkere dingen eten met familie, kerstkransjes snoepen en sommige van jullie vinden op Kerstochtend cadeautjes onder de kerstboom. Ik vind de kerstdagen altijd erg gezelllig met al die lichtjes door de hele stad. Wat ga jij doen in de kerstvakantie?
Als je nog geen plannen hebt, dan heb ik een leuke tip voor je. In Martiniplaza wordt tijdens de kerstvakantie het Kerstplaza georganiseerd. Dit is van 21 tot en met 28 december en tijdens die dagen kun je je vermaken in hele coole attracties, genieten van het Kerstplaza circus, rondkijken op een mooie kerstmarkt, maar ook komen er een aantal hele gave artiesten. Er zijn optredens van Chipz, Yes-R en Lucas en Gea.
Voor de leden van de Junior Club en de Green white Bengels is er op 23 december een speciale actie. Je kunt die dag op evrtoon van de advertentie uit de Cooool! en je clubpas, voor € 5,- per persoon (max. 4 personen) naar binnen. Onder de aanwezige leden op die dag wordt een Nintendo Wii verloot en deze zal uitgereikt worden door Koen van der Laak en Gibril Sankoh tussen 15.00 en 16.00 uur. Dus zorg dat je erbij bent!
De wedstrijd
Aankomende zaterdag speelt FC Groningen in Kerkrade tegen Roda JC. Ik hoop een paar mooie doelpunten van FC Groningen. Er is deze keer geen FanTour vanuit de Junior Club, maar er zullen wel elf leden afreizen naar het zuiden om mee te lopen in de line-up. Hoop je ook dat we deze wedstrijd gaan winnen? Dat zal wel een fijn begin van de vakantie zijn.
Deze week valt bij alle inwoners van Groningen en omstreken en Ameland de FC Groningen huis-aan-huis krant door de brievenbus. Als je ouders hem uithebben, moet je ook zeker even kijken, want deze keer zal er een dag uit mijn leven instaan. Er heeft een hele dag een verslaggeven met me meegelopen en precies opgeschreven wat ik de hele dag doe. Ik ben daar heel trots op.
Volgende week zal ik geen weblog schrijven, want dan is het 2e Kerstdag. Maar de wedstrijdverslagen kunnen jullie wel gewoon op de site lezen. Ik wil iedereen alvast hele fijne feestdagen wensen en een sportief 2009!
Fijne vakantie!
Voetbalpoot,
Groby.

Gerelateerd nieuws.

7 dagen geleden

Jens Schraven tekent eerste contract bij FC Groningen

2 weken geleden

In Memoriam: eerbetoon aan onze supporters

1 maand geleden

Van der Ree maakt seizoen af als hoofdtrainer FC Groningen