string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Groby’s weblog.

Vrijdag 22 mei 2009 om 15:53

Door naar de volgende ronde! De play-offs zijn in volle gang! FC Groningen speelde afgelopen zaterdag in en tegen Utrecht met 3-3 gelijk. Gisteren speelde FC Groningen, op Hemelvaartsdag, de return tegen FC Utrecht! Het was een geweldige wedstrijd!

De uitwedstrijd tegen FC Utrecht was erg spannend! FC Utrecht kwam al vroeg op voorsprong, maar iedere keer als FC Utrecht een doelpunt maakte kwam FC Groningen weer op gelijke hoogte. Hierdoor werd het uiteindelijk 3-3. Spits Marcus Berg was de gevierde man! Hij scoorde alle drie de doelpunten van FC Groningen. Wat een superspits!
Gisteren moesten onze helden opnieuw aantreden tegen FC Utrecht. Het was mooi weer en de Euroborg zat goed gevuld! Voorafgaande aan de wedstrijd was er een voorwedstrijd. Hier speelde FC Groningen D2 tegen FC Utrecht D2. De uitslag van de deze voorwedstrijd was 3-3. Na de voorwedstrijd kon de wedstrijd van onze helden beginnen! De winnaar was verzekerd van een plek in de volgende ronde! Er stond dus veel spanning op de wedstrijd! Marcus Berg opende al vroeg in de wedstrijd de score na een prachtige actie van Andreas Granqvist. Het publiek ging er vervolgens maar even lekker voor zitten. Binnen een half uur stond de 2-0 al op het scorebord. Dit keer scoorde Goran Lovre! Dit was dan ook de score voor rust. De tweede helft was vervolgens nog amper begonnen of het was alweer één groot feest op deze geweldige voetbalmiddag. Marcus Berg scoorde opnieuw een prachtig doelpunt waardoor het maarliefst 3-0 was! Het publiek begon aan één stuk door te zingen, de weef golfde door De Groene Kathedraal en onze helden bleven maar doorgaan met het goede spel! Invaller Tim Matavz maakte uiteindelijk het feest compleet door de vierde goal van de middag binnen te schieten. Het was een geweldige middag!
Omdat NAC Breda van Feyenoord heeft gewonnen zijn zij de laatste tegenstander van FC Groningen dit seizoen. Komende donderdag speelt FC Groningen de wedstrijd bij NAC Breda om vervolgens zondag 31 mei de thuiswedstrijd te spelen! Nu wordt het pas echt spannend!
feestjes
Ook op het gebied van feestjes was het weer grote drukte! Deze week waren er maar liefst 4 feestjes! Alle feestjes vonden afgelopen woensdag plaats. Rick Postmus en Jan-Jort van Burgsteden vierden samen een feestje. De andere jarigen waren Dennis Frieswijk, Christiaan Martens en Jesper Bouwman. Zij nodigden hun vriendjes en vriendinnetjes uit om een kijkje te nemen in stadion Euroborg! Vervolgens hebben ze allemaal nog kunnen genieten van een happy meal en ijsje bij McDonald’s. Bij deze nog van harte gefeliciteerd! Hopelijk hebben jullie een geweldige middag gehad!
Wil jij ook graag je verjaardagsfeestje vieren in Euroborg? Kijk dan op de website voor meer informatie of neem telefonisch contact met ons op!
Groby’s verjaardag!
Over een week is het zover! Dan vier ik mijn verjaardag in Euroborg tijdens de opening van het Eurovoetbaltoernooi! Alle leden van de Junior Club vanaf 4 jaar hebben de mogelijkheid om 2 gratis kaartjes voor deze geweldige avond te bemachtigen! Je kunt je de komende week nog steeds opgeven via de website. Wel is het dan van belang dat je met het uitgeprinte mailtje je kaartjes in de komende week ophaalt bij de supportersbalie bij de hoofdingang.
Tot volgende week,
Voetbalpoot,
Groby!

Gerelateerd nieuws.

3 dagen geleden

Rijbewijs B Battle: Blokzijl vs Bakker

5 dagen geleden

Krachtig groeien: De FC Groningen Uitdaging voor jongeren

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’