string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Groby’s grommende weblog.

Vrijdag 29 augustus 2008 om 15:59

We hebben op het stadion weer een drukke week achter de rug. Het begon zondag met de jaarlijkse open dag. 15.000 mensen namen op die dag een kijkje in en om het stadion. Voor de kinderen was er een speciaal kidsplein waar je kon levend tafelvoetballen, stropdasje schieten, je voetbalkunsten kon verbeteren bij de stand van Skills For All en waar je je kon inschrijven bij de Junior Club stand. Maar liefst 250 kinderen schreven zich in als nieuw lid van de Junior Club!

Ik heb het zelf ook heel druk gehad op de open dag. Er waren een heleboel kinderen die met mij op de foto wilden, leuk hoor! Tijdens de spelerspresentatie mocht ik op het veld staan om alle spelers een high 5 (in mijn geval high 4) te geven. Het was erg leuk om alle jongens na de zomer weer te kunnen begroeten!
Helaas bleek maandag dat we afscheid moesten nemen van Stef Nijland, die alsnog naar PSV is vertrokken. Stef kon daar een 5-jarig contract tekenen en natuurlijk ben ik er heel trots op dat er weer een speler die uit eigen jeugd komt naar een echte Nederlandse topclub gaat. Succes bij PSV Stef! Doe je de groetjes aan Phoxy? Phoxy is namelijk mascotte bij de Junior Club van PSV.
Maandag moest ik ook nog op de foto want een echte elftalfoto met alle spelers mag natuurlijk niet in mijn collectie ontbreken. Ben je benieuwd hoe de foto is geworden? Hou dan goed de volgende Coooool!  in de gaten!
Vandaag begint de competitie weer. Ik heb zojuist alle spelers uitgezwaaid omdat ze met de bus naar Vitesse zijn vertrokken. Vanavond wordt de eerste competitiewedstrijd van het seizoen gespeeld. De eerste thuiswedstrijd in de competitie zal pas op 14 september worden gespeeld dus daarvoor moeten we nog even geduld hebben. Gelukkig is er volgende week nog wel een oefenwedstrijd in het stadion. We spelen dan tegen KV Mechelen.
Dat was het weer voor deze week, tot volgende week!
Voetbalpoot,
Groby

Gerelateerd nieuws.

4 dagen geleden

Sven Bouland wint titel ‘Strijder van het Jaar’

7 dagen geleden

Fit met FC Groningen: Een succesvol programma voor werkgevers

2 weken geleden

FC Groningen Walking Football Festival: Een dag van sportiviteit en verbinding