string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Groby’s grommende weblog.

Vrijdag 24 oktober 2008 om 10:42

Ook deze week weer een grommende weblog van jullie eigen mascotte Groby. Ik heb deze week lekker herfstvakantie gehad en heb heel veel leuke dingen gedaan! Ik ben naar de bioscoop geweest, naar de kinderboerderij, naar het pannenkoekenschip en naar de Apekooi. Wat heb jij allemaal voor leuke dingen gedaan?

Het is alweer vrijdag. Wat is de week snel gegaan zeg! Het was natuurlijk herfstvakantie en in de herfstvakantie kun je allerlei leuke dingen doen. Zo kon je de hele week in stadion Euroborg terecht voor de speciale FC Groningen Junior Club rondleiding. Er waren maar liefst 12 rondleidingen per dag! Op een van de dagen was onze fotograaf aanwezig. Sta jij op de foto’s? Klik hier voor ons fotoalbum.
Afgelopen zondag speelde FC Groningen uit tegen Ajax. Deze wedstrijd werd helaas met 1-0 verloren doordat Oleguer het doelpunt maakte voor Ajax. Door dit verlies is FC Groningen niet langer koploper van de eredivisie. Hoewel de mannen van Ron Jans hebben verloren was het geen slechte wedstrijd. Zaterdagavond komt Sparta Rotterdam op bezoek in stadion Euroborg dus hopelijk weet FC Groningen dan weer de drie punten te pakken.
Komende maandag wordt er in het Martini Ziekenhuis in Groningen een speciale FC Groningen skybox geopend zodat patiënten in een huiselijke sfeer de wedstrijden van FC Groningen live op tv kunnen zien. We zijn er heel trots op dat bij deze opening een aantal leden van de Junior Club zijn uitgenodigd. Ook Ron Jans en Hans Nijland zijn aanwezig bij deze speciale opening.
Dat was het weer voor deze week,
Tot volgende week!
Voetbalpoot,
Groby

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Bai Kanu

3 weken geleden

Het seizoen 2024/2025 begonnen met training op zonnig Corpus

3 weken geleden

Van Eigen Bodem met Christian Braam