string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Groby’s Grommende Weblog.

Vrijdag 25 juni 2010 om 09:15

Als het goed is, is de Cóóóóól! bij jou in de brievenbus gevallen. Ga hem naar snel lezen, want er staan zoveel leuke dingen in die je niet mag missen.

Gaan jullie ook vakantie in de zomer? Ik denk dat ik nog even een weekje naar mijn ouders op de Noordpool ga. Daar is het lekker Cool in de zomer. Heb jij een bijzondere, spannende of grappige vakantie gehad? Schrijf een e-mail of brief en stuur het naar mij op, misschien komt het wel in de nieuwe Cóóóóól! Voor contactgegevens kun je op de website onder ‘contact’ kijken.
Klas van de maand
Marnick Middel zit in groep 7 van ‘De Beelen’ in Tolbert. Samen met zijn klas heeft hij een mooie foto opgestuurd en zijn ze van de maand Mei geworden!
Marnick heeft zijn spreekbeurt voor school over FC Groningen gehouden. Hij deed dat zo goed dat hij met “uitstekend” is beoordeeld! Als afsluiting van de spreekbeurt gingen alle kinderen op de foto met iets van de FC Groningen Junior Club.
Marnick en zijn klas hebben daarmee de klas van de maand mei gewonnen en kregen vandaag (donderdag) een rondleiding door stadion Euroborg kado!
Ook Groby kwam een kijkje nemen, naar deze leuke, enthousiaste klas.
We hopen dat jullie een leuke ochtend in het stadion hebben gehad!
Skaten
Op 4 juli staat een clinic Stunt Skaten gepland voor de GWB. De clinic vindt plaats in de skate hal van het Collosseum. Jij kunt meedoen voor de speciale prijs van € 7,00. Voor materiaal wordt gezorgd, maar heb jij je eigen materiaal, dan mag je de deze ook mee nemen. Geef je hier snel op! (vol = vol!)

Heb jij een heel leuke activiteit die jij een keer samen met de Junior Club / Green White Bengels wilt gaan doen? De Junior Club is zeer benieuwd en vraagt dan ook of je dit idee wilt sturen naar juniorclub@fcgroningen.nl Feestjes
Er zijn natuurlijk ook weer feestjes gehouden in stadion Euroborg. Jasper Schothorst heeft zijn 9 verjaardag (20 mei) gevierd samen met zijn vriendjes en vriendinnetjes. Ook Renee en Lisa Weelinck hebben hun feestje gevierd in stadion Euroborg. Zij vierden hun 9 verjaardag. Zij waren op 14 maart jarig. Ik hoop dat jullie een leuke middag in het stadion hebben gehad en veel cadeautjes hebben mogen ontvangen. Heb jij ook altijd al je feestje willen vieren in stadion Euroborg? Er zijn nog enkele plekjes vrij! Klik hier voor meer informatie!

Gerelateerd nieuws.

4 dagen geleden

Van Eigen Bodem met Senna Poppinga

3 weken geleden

Rijbewijs B Battle: Blokzijl vs Bakker

3 weken geleden

Krachtig groeien: De FC Groningen Uitdaging voor jongeren