string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Groby’s grommende weblog.

Vrijdag 31 oktober 2008 om 16:25

Twee uitwedstrijden in een week! Het elftal van Ron Jans reist wat af deze week! Ik ben zelf ook op pad geweest. Maandag werd er namelijk een heel speciale skybox geopend in het Martiniziekenhuis. Ik was daardoor zelfs te zien op het nieuws van TV Noord! Morgen avond vertrekt de allereerste Junior Club Fantour van het seizoen naar de wedstrijd NAC – FC Groningen. Dat is al de tweede Junior Club activiteit van deze week. Woensdag was er namelijk ook al een clinic verzorgd door de voetbalschool Skills 4 All.

Afgelopen woensdag speelde FC Groningen uit tegen NEC. Het werd, na een spannende wedstrijd 2-2. Bij NEC werd er gescoord door Wisgerhof en El-Akchaoi, aan Groningerkant werd er gescoord door Powel (al na 11 minuten!) en Koen v/d Laak. Het was aan het einde nog behoorlijk spannend, maar de mannen van Ron Jans wisten helaas geen overwinning uit Nijmegen mee te nemen. Andreas Granqvist kreeg twee keer tijdens de wedstrijd geel wat dus een rode kaart opleverde. Door deze rode kaart mag mijn grote held Granqvist helaas niet mee doen aan de volgende wedstrijd.
De volgende wedstrijd is aankomende zaterdag al weer. FC Groningen speelt dan uit tegen NAC. Dit is de eerste wedstrijd waarbij er een fantour van uit de Junior Club meegaat! Wil jij ook graag een keer mee met de fantour van de Junior Club? Op de site staat een overzicht met de wedstrijden waarbij nog plekken vrij zijn. Als je mee wilt met een fantour dan kun je contact opnemen met de Junior Club. Uiteraard kunnen ook de leden van de Green White Bengels mee met de fantour.
Maandag was ik, samen met een aantal leden van de Junior Club, uitgenodigd om deel te nemen aan de opening van de speciale FC Groningen skybox in het Martini Ziekenhuis in Groningen. Patiënten van het ziekenhuis kunnen hier samen met hun bezoek de wedstrijden van de FC bekijken op een groot scherm. Berry Powel en Sepp de Roover waren er ook en ze speelden een potje tafelvoetbal met onze leden. Leuk hoor!
Woensdag was het tijd voor trucjes en voetbalskills. De voetbalschool Skills 4 All verzorgde een clinic voor 24 enthousiaste leden bij sportpark het Noorden in Groningen. Heb je de foto’s al op de website zien staan in het fotoboek? Je vindt hier ook andere foto’s van de Junior Club. Wil je ook een keertje meedoen aan de clinic? 19 november staat er weer een clinic gepland in Hoogezand. Er zijn nog voldoende plekken voor deze clinic. De clinic is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar en opgeven kan via de Junior Club.
Als laatste kan ik nog melden dat komende maandag de nieuwe activiteiten online staan vanaf 12 uur! Je kunt je vanaf dan onder andere opgeven voor de jaarlijkse meidenavond, het grote sinterklaasfeest en voor de bioscoop. Houd de site dus goed in de gaten!
Tot volgende week!
Voetbalpoot,
Groby

Gerelateerd nieuws.

3 dagen geleden

Van Eigen Bodem met Senna Poppinga

3 weken geleden

Rijbewijs B Battle: Blokzijl vs Bakker

3 weken geleden

Krachtig groeien: De FC Groningen Uitdaging voor jongeren