string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Groby’s Grommende Weblog.

Vrijdag 28 mei 2010 om 09:40

Het belooft weer een mooi weekend te gaan worden. Heb jij al plannen voor dit weekend? Ik ga me alvast voorbereiden voor het WK dat straks gaat beginnen. Heb jij alles al in huis? Kom anders samen met ons gratis WK Knutselen zaterdag 5 juni!

Eurovoetbal
Afgelopen vrijdag werd in stadion Euroborg het start schot gegeven voor het Eurovoetbal-toernooi. Mede dankzij het fantastische mooie weer heeft FC Groningen afgelopen weekend het toernooi gewonnen.
Eurovisiesongfestival
Nog meer Europese competities. Onze Sieneke zong gister de sterren van de hemel. Helaas zijn we niet door naar de finale a.s. zaterdag. Volgend jaar beter!
WK Knutselen
Volgende week zaterdag (5 juni) kunnen alle leden van de Junior Club en de Green White Bengels hun T shirt, petje, spandoek of iets anders leuks mee nemen om het samen met de Junior Club te gaan versieren in de WK stijl. Deze activiteit is geheel gratis en je mag max. 1 introducé per lid mee nemen. Geef je snel hier op, vol is vol!

Picknick
Op 23 juni gaan we in het stadspark naast de kinderboerderij picknicken! Alle leden van de Junior Club en de Green White Bengels kunnen zich opgeven. Kosten zijn € 2,50 per persoon. Als het erg warm is, willen we waterspelletjes gaan doen. Hierbij denken we aan flessenvoetbal, waterballonnen gooien etc. Klik hier om je op te geven.
Skaten
Op 4 juli gaan we met de GWB leden Stunt Skaten in de skate hal van het Collosseum. Kosten hiervoor zijn € 7,00 per persoon. Voor materiaal wordt gezorgd, maar heb jij je eigen materiaal dan mag je de deze ook mee nemen. Geef je hier snel op!
Heb jij een heel leuke activiteit die jij een keer samen met de Junior Club / Green White Bengels wilt gaan doen? De Junior Club is zeer benieuwd en vraagt dan ook of je dit idee wilt sturen naar juniorclub@fcgroningen.nl
Feestjes
Woensdag vierde Aron Jager alvast zijn verjaardag met zijn vriendjes en vriendinnetjes. Hij wordt volgende week dinsdag (01 juni) namelijk 9 jaar!! Vanmiddag is er ook nog een feestje. Ryan en Owen de Bruijn vieren hun verjaardag met hun vriendjes en vriendinnetjes in stadion Euroborg. Zij worden zondag (30 mei) namelijk 9 jaar! Ik hoop dat jullie een leuke middag in het stadion hebben gehad en wens jullie alvast een hele fijne verjaardag en hoop dat jullie veel cadeautjes mogen ontvangen! Heb jij ook altijd al je feestje willen vieren in stadion Euroborg? Er zijn nog enkele plekjes vrij! Klik hier voor meer informatie!

Gerelateerd nieuws.

3 dagen geleden

Van Eigen Bodem met Senna Poppinga

3 weken geleden

Rijbewijs B Battle: Blokzijl vs Bakker

3 weken geleden

Krachtig groeien: De FC Groningen Uitdaging voor jongeren