string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Groby’s Grommende Weblog.

Donderdag 29 april 2010 om 15:35

De zon begint te schijnen, de bloemen beginnen te bloeien, de lente komt eraan! Afgelopen zondag was de Grote Junior Club Dag een groot succes! Ruim 350 leden waren van de partij. We hebben weer een aantal activiteiten op de planning staan en de laatste wedstrijd van FC Groningen is aanstaande zondag.

De Grote Junior Club dag 2010
Vorige week zondag (25 april) was de grote Junior Club Dag 2010. Ruim 350 leden van de Junior Club hebben zich vermaakt in sportcentrum Kardinge. De ijshal stond vol met springkussens, stormbanen en opblaasbare spelletjes verzorgt door Feest Verhuur Groningen. HIT! gaf een spetterend optreden en de kinderen kregen gratis popcorn en suikerspin. Voor een fotoreportage kun je hier kijken.
Meet and Greet
Afgelopen woensdag verzamelde 16 Junior Club leden en Green White Bengels zich bij de supportersbalie van stadion Euroborg. Na een korte inleiding en uitleg gingen ze naar de persruimte, waar Daley Blind en Serhat Koç al zaten. Iedereen had zich goed voorbereid en heeft alle, vaak originele, vragen kunnen stellen. Een aantal kinderen hadden nog een leuk cadeautje mee genomen voor Daley en Serhat. Nadat alle vragen beantwoord waren, kon iedereen op de foto en een handtekening scoren. Voor de foto’s kun u hier kijken.
FC Groningen – Sparta
Aanstaande zondag speelt FC Groningen zijn laatste wedstrijd tegen Sparta. De volgende kinderen lopen mee met de Line-up:
Herwin Boskma, Bjarne Thobias Brouwer, Jort de Vries, Ruben de Vries, Yvar Dietvorst, Bryan Drenth, Joep Hamelink, Daniel Kuipers, Madelon Kuiter, Dirk Lukkien en Tobi Pronk.
Referee-escort:
Stef Biemans, Niels Glasbergen en Devi Groen.
Tijdens de rust van de wedstrijd FC Groningen – Sparta wordt de finale van de Shoot-Out 2009-2010 gespeeld door: Richairo Zivkovic en Kim Drommel.
Picknick
Op 7 mei ga ik samen met de Junior Club picknicken. Om 12:00 uur zijn alle leden van harte welkom in het stadspark op het grasveld naast de kinderboerderij en de speeltuin. Hier gaan we lekker picknicken en daarna kunnen de kinderen met hun ouders naar de kinderboerderij. Lijkt jou dit super leuk? Kosten € 2,50 per persoon. Opgave is gewenst. Klik hier om je op te geven.
Voetbalgolf
Naast de picknick is er in mei nog een leuke activiteit! Op 13 mei (Hemelvaartsdag) kunnen alle leden van de Junior Club / Green White Bengels mee doen aan het Voetbalgolf. Voetbalgolf is een nieuwe sport in Nederland. Je speelt het met je voeten en een normale voetbal op een speciaal voor voetbal gemaakte golfbaan. Op de speciale baan zijn een aantal moeilijke holes. Voor meer informatie kun je kijken op www.voetbalgolf.com  Je kunt max. 2 vriendjes of vriendinnetjes mee nemen. Klik hier om je op te geven. Kosten zijn € 10,00 per persoon.

Feestjes
Deze week hadden we bij de Junior Club maar liefst 4 feestjes! Ingmar Heikens viert alvast zijn verjaardag, hij is namelijk 01 mei jarig en wordt 8 jaar. Ook Mark en Roy Sekema vieren hun verjaardag in Euroborg. Mark werd 22 november 11 jaar en Roy werd 20 februari 8 jaar. Daarnaast vierde Max Appeldorn zijn 9de verjaardag, hij was namelijk 21 april jarig. Frank is woensdag zelf jarig geweest, dus vierde hij zijn 11de verjaardag op de dag zelf in stadion Euroborg. Ik hoop dat jullie alle vijf een super leuke dag hebben gehad in het stadion. En ik wil jullie dan ook nog van harte feliciteren! Wil jij je feestje ook in het stadion vieren? Klik hier voor meer informatie.

Gerelateerd nieuws.

3 dagen geleden

Van Eigen Bodem met Senna Poppinga

3 weken geleden

Rijbewijs B Battle: Blokzijl vs Bakker

3 weken geleden

Krachtig groeien: De FC Groningen Uitdaging voor jongeren