string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Groby’s grommende weblog.

Vrijdag 27 november 2009 om 13:34

Heel veel kinderen hebben deze week de Mexicaansegriep-prik gehad. Ik hoop dat jullie het niet eng vonden en dat het geen pijn deed! Ik ben deze week in Ten Boer geweest en aankomende zondag ben ik weer in het stadion te vinden. Dan wordt namelijk de wedstrijd FC Groningen – NEC gespeeld.

Voetbal clinic
Afgelopen woensdag werd er in Ten Boer een voetbal clinic door C1000 georganiseerd. Ik was hier ook samen met een paar spelers van het eerste elftal. Ik vond het hartstikke leuk dat er zo veel fans van FC Groningen waren. Hopelijk hebben jullie lekker gevoetbald!
Feestje
Vandaag is het feest in de Euroborg. Jorn Buigholt viert zijn verjaardag met al zijn vriendje en vriendinnetjes in het stadion. Van harte gefeliciteerd! Colin van der Zee zou ook zijn feestje vieren, maar hij is helaas ziek. Heel veel beterschap Colin, wordt maar gauw beter!
Sinterklaasfeest
Het is bijna zo ver, nog een paar nachtjes slapen en dan komt de Sint op bezoek in de Euroborg. En jij kunt er bij zijn! Je kunt je nog steeds opgeven voor komende woensdag. Dit kan via de website, onder het kopje activiteiten.
FC Groningen – NEC
Natuurlijk wordt ook deze wedstrijd niet overgeslagen met de line-up. Deze keer zijn de volgende leden aan de beurt: Rutger Kuil, Dennis Frieswijk, Dennis van der Heide, Janco Helmus, Demi Scholtens, Marvin Boven, Leon Boven, Xander Zuur, Cees Bregman, Patrick van Biessum en Jarno Medema.
Ook zijn er een paar gelukkigen die mee het veld op mogen als Referee escort: Jeroen Reininga, Mark Roffel en Rick Mulder. Voor de Green White Bengels is er de wedstrijdactiviteit shoot-out: Kim Drommel, Bobby Mast, Daan Vrielink, Remco Peters en Peter van Rein.
Iedereen heel veel plezier!
Tot donderdag bij het Sinterklaasfeest, ik heb er zin in!
Voetbalpoot,
Groby

Gerelateerd nieuws.

3 dagen geleden

Van Eigen Bodem met Senna Poppinga

3 weken geleden

Rijbewijs B Battle: Blokzijl vs Bakker

3 weken geleden

Krachtig groeien: De FC Groningen Uitdaging voor jongeren